Exclusive Football Clinic With Liverpool FC Legends | Akid Memang Teruja Giler!

Hari Sabtu lepas, ketika saya sibuk nak jumpa Chef Wan, Anaqi nak jumpa Sheikh Muzaffar (last2 angkasawan ni tak datang) dan My Akid, Afiq dan Iskandar (anak Kak Noni) sibuk nak pergi berlatih main bola dengan pemain lagenda Liverpool...
Ni la pemain lagenda Liverpool... Siyesly saya tak kenal... ada saper2 kenal tak? Alalalala malunyer mak cik. Saya duk tanya Encik Somi, die mana lah kenal selain dari pelumba F1... So die suh saya google... Dan macam biasa jawapan skema saya "I malas derrr..."
Ni gambar photographer khas dan yang cilik...
Abe A... (tolonggg saper tahu?)...
Abe Kakasesukehatikumemanggilnyabegitu... hahahah (tolong saper tahu? hahaha)
Abe macho... (alalalala tolonggg saper tahu?)...** nanti saya hapdet balik
Peserta klinik bola lebih kurang 50 orang...
My Akid dengan gaya seorang pemain import Liverpool lagi 10 tahun akan datang... Hahahaha
Haruslah ada goodies... I like...

Apapun beberapa teknik asas bermain bola ada diajar kepada semua peserta. Sesi beramah terlebih mesra pun ada juga. Tapi menurut Mak Sha, Akid tak mahu bergambar. Die lebih rela bermain bola dari bergambar dengan pemain lagenda yang ntah bila dapat datang ke Malaysia lagi, huhu. Frust mak nok! Apapun anakanda hepi dapat pakai original jersi bola OK dah, mana taknya duk layan beli jersi kat pasar malam jer kan Dedet? Hahahahah.

Ok tata--penat ni baru balik shopping spree yang free :) Next posting kite cecita ya :)

Comments

hik3..samelah,kot terjatuhlah dpn pemain nih pon zt x kenal sape,hehe,umah ni lyn chelsea ;p
wah bestnya anak beranak ada jerk aktiviti yg best2..

adeii kalau tanya eija lg la eija x kenal pemain2 bola ni, tp klau tanya asben eija msti dia kenal agaknya..

Popular Posts