Guardian: The Great Makeover Challenge!

Citer Ahad lepas, saya pergi ke event ni dalam kul 11 pagi. Takdelah ramai sangat orang, tapi ramai jugaklah yang hendak menuntut kupon makeover + goody bag tapi tak dapat sebab kupon tu dah abis. Atau ramai yang dapat amik sampai 3-5 beg kupon semata-mata nak barangan dalam goodie bag? Ahem malas nak komen derrr...
See, event yang happening dengan booth tapi takdelah sesak manapun... Ramai yang tak puas hati sebab tak sempat beli kupon pagi tu :P
Dia ada lebih kurang 12 booth makeover. So beratur kat luar dan masuk bila ada kaunter yang kosong. Siap ada dandanan rambut lagi, memang cantek bila transformasikan wajah dan rambut.
Make up camana pun buruk gak muka den, hahahahahah...
Takdelah impress sangat kot, hahahahahah...

Dapatlah macam2 goodies dalam itu goodie bag, tapi bagi saya barangan biasa2 jer takdelah ungkapan "wow" terpacul dari mulut apabila melihat isi di dalamnya. Apapun, OK jugak event macam ni untuk orang pomfuanler... sebab kitekan jenis suka gak ditata rias sekali-sekala... :)

Comments

Mama Zharfan said…
cun lah babe!! beshnya dpt makeover :) teringin i hehehe
Kaunter x sebanyak masa i gi tu...
cantikla.. sapa kata buruk... cun jer?? kalau tak cun; takkan anak 5 wink wink wink
mama tisya said…
cantik la ayu...saper2 yg makeover sure cantik punye
Em's Family said…
lainya la hai muka u