Jalan-Jalan Cari Pasal | Terjebak Dengan Membeli Di Jualan Warehouse Guardian!

Saya firsssssssssssssst time tersesat masuk di 'First Subang' Shopping Complex. Tak tahupun kewujudan shopping complex ni sehinggalah semalam semasa kami merayau-rayau mencari GIANT yang berdekatan di kawasan Subang. Ni gara-gara nak perhabihkan voucher GIANT yang dah menghampiri tarikh pupus hehehe, expired deh!
Alih-alih bukannya mencari barang di GIANT tapi pergi warehouse GUARDIAN kat situ. Sebab takde orang sangat dalam lebih kurang 6 orang jer yang berbelanja... so memang BESTla duk mengusha-usha :)
Barang NOT BAD lah harganya... dari RM1 sampailah ke RM30 hengget...
Sangat suka soft toy kat sini, yang rata-rata harganya RM5 & RM10 ajor...
Dan Amani... duk nak beg kecik pink ni usung pakai sana-sini. Tapi DEDET tak kasi beli sebab kat umah jer dah berlambak beg sekolah dier... So...
Hasil tak pergi GIANT tapi ke stock clearance sale GUARDIAN. Kami telah merembat barang-barang seperti di atas. Ni namanya peleburan yang munasabah... Hahahahahah... Paling murah jam RM1 tu siap boleh test kalau rosak boleh tukar. Amani, tak dibelikan beg RM20 tapi digantikan dengan sling beg comey yang berharga RM4. Dan saya paling suke wallet panjang gambar ala pompuan jepun berkimono seksi yang berharga RM5. Rasanya nak bagi Yana dan 70% rasa nak pakai untuk diri sendiri. Hahahaha, koya umurku masih remaja lagik ya... Apapun puas hati gaklah sebab dapat senduk mee keluli yang berharaga RM5 jer. Bak kata Akid "Kalau mummy tak guna cedok mee pun boleh juga buat garuk belakang sebab gatal!"... Bijak-bijak, senduk serba fungsi, kan? :p

Comments

Mama Zharfan said…
hhehhe cute jer cara u citer dlm entry ni :) :) senyum2 me time baca entry :)
akid soh garu badan dier tu...
Mummy Princess said…
Apasal saya yg tggal kat Subang pun blh x tahu ada sale Guardian ni....Padahal ari2 dok lalu kat situ....Ni nak kena gi terjah gak ni....

Popular Posts