Friday, April 6, 2012

Makan Kat Subway Lagi | Beli Satu Percuma Satu

Kupon beli satu percuma satu yang diambil dari suratkhabar TheStar.
Subway memang selalu buat promosi macam ni tapi saya jarang amik pusing sebab tidaklah terlalu taksub dengan sandwich dari Subway. Tapi anak saya terutama Anaqi memang peminat Subway :)
Beli 2 set dapatlah 4 sandwich dalam macam-macam perasa...
Yang pastinya salah satu ada meatball kegemaran saya :p
Tambah dengan cookies 3 keping. Agak manis tapi shodap. Tekak saya jenis suka makan benda manis-manis.
Sayuran memang semua kena letak. Biar kenyang sikit! Dah letak macam tu, nak gigit pun susah sebab jadi debab sangat sandwich, hehe.
Makan mewah lunch untuk anak-anak sekembali dari sekolah.
Hepilah dapat makan sedap. Sekali-sekala takpe, kalau hari-hari tokey emas pun boleh bankrupt :P

p/s: Uoll suka makan kat Subway tak? Saya tahap biasa-biasa jer, kalau teringin baru makan hehehe

4 comments:

Mama Zharfan said...

cian me...tak pernah lg mkn submway seumur hidup me..teringinnya...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Smla ila pun tak penh mkn

Ummi Dania Yasmine said...

x pernah lagi rasa....best eh?

Satu Pengguna said...

Sharing is caring, kalo puan ada info kepenggunaan marilah kongsi bersama dengan komuniti 1pengguna @ facebook/1pengguna, banyak info puan yang berkaitan dan kami kagum atas keprihatinan puan, mungkin ada masalah kepenggunaan yang kami boleh siasat bagi pihak puan - 1pengguna.com