Mirror mirror on the wall, who's the fairest of them all?

Dalam penat menanti my Yana menggunting rambutnyer...
Di sebuah kedai melayu, bukan india atau mamak di Selayang Lama...
Servis menggunting rambut hanya RM 5 sahaja...
So cheap so murah takdenya dapat di kawasan KL derr...
Ni bukannya salon pun...
Tapi memandangkan Yana nak pendekkan jer rambut dan dier bertudung...
saya tidaklah mengambil kira potongan ikut fesyen...
asal pendek tidak melepasi bahu... sudah!

So, dalam syok-syok menunggu Yana... saya terperasan my Amani bercakap dengan kembar seirasnya dalam cermin :)
Oiii Oii... saperr tu...??
 Eeeeeeeeeee Amani ke?? Hello?
Mirror mirror on the wall who's the fairest of them all? Amani or Shadrina? Tell me tell me the truth!
Kantoi sudah :P
Tapi saya memang perasan lah... anak pompuan saya memang suka dengan cermin. Dari zaman Yana masa kecik, la ni Amani lak pantang nampak cermin... Pompuan lah katakan napsu nak melawa tu tetap ada... keh keh keh...

Comments

kiki.. agaknya ikut mak dia tak.. tgu besar sikit pandaila shoping online mcm mak nye
menurun dari maknyer kot....hehehe :-)
ummi aiza said…
Si Aiza lagi teruk kak ayu, kalau dah lepas sikat rambut, HARAM bukak kipas sebab dia takut rambut dia yang dah siap sikat tu rosak balik. Melawa no 1.
Em's Family said…
aler.. gen mak nyer.. yana pulak disebutnyer hehehe
sukanya dia nengok mirror=)cumil=)
Mama Zharfan said…
cutenya pic amani dgn cermin tu heheh
Hermit said…
tu lah Yana, at 1 point pernah ingat dia ada 'imaginary friend' sbb beberapa kali terkantoi nampak dia tengah cakap kat cermin sorang2... hmmmm