Tuesday, May 29, 2012

Anaqi shooting untuk program "Planet Kids" RTM

Last week, saya dapat call dari satu production yang membuat rakaman khas untuk program 'Planet Kids' di RTM. So, die nak shoot Anaqi untuk salah satu segmen rancangan tersebut. Saya OK jer memandangkan Anaqi pun memang suka masak...
So, shooting start kul 6:00p.m dengan Anaqi kena berpakaian ala chef.
Anaqi kena buat demo memasak. So, masa bincang2 dengan team produksi sebab segmen tak lama amik masakan paling simple dan tak renyah nak buat--so buat kek batik ajer :)
Time proof reading (betul ke? Hmmm mak main bantai jer ni)... Sesi menghafal skrip :)
Shooting lama gaklah walaupun segmen tu pendek jer. Tapi saya suka part last yang mana adik-beradik Anaqi semua turut serta...
Wah, glam gitu anak2 mummy :)
Paling tak leh blah expressi muka Akid. Muka penuh excited, dan Amani cam biasa buat muka kiut, kebil2 kan kelopak mata, hahahah...
Dapatlah token dan diagih-agihkan kepada adik-beradik (pelakon tambahan), maknya (selaku manager, hahaha nak jugakkan), mak biq (selaku tuan rumah) dan Anaqi (pendokong utama)... Hepi Anaqi sebab hasil kerja dapat duit tabungan sendiri :)



7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bgusla anak2 kak ayu.. tak takut org. berani... suka ila tgok

Nur-nba said...

Anaqi sangat berbakat.. Suka melihat gelagat mereka adik-beradik.

kak ina kl said...

wah tahniahlah..ada gaya cheflah anak kamu ni.

Cute Mum said...

hebat.. semua anak pon boleh terlibat sama..
pasnie ada job barulah.. artis manager.. hihi..

Nana said...

femes la....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehe..glamer,
bagusnya semua anak2 pun sporting :)

Ezna said...

nanti lepas ni anaqi leh gantikan chef wan yer...:-)