The Avengers Yang Besh Gilor!

Avengers!
Finally hero-hero yang hebat, hensom bergabung dalam satu citer...
Memang kerlasssssssss...
Lagi kelas pergi nonton dengan tix free... Hahahah... dengan FAFAU dan FBI HotFM lagik
Tapi saya frust...
Sebab takleh pergi, mana idaknya my Amani cam tak sesuai bawa masuk movie ni...
Dapat tengok poster, pun saya dah senyum gembira, hehehehe...
Sebab sebelum ni saya dah tengok movie The Hulk dan Iron Man plus Iron Man 2 lagik...
Dah tahu sikit story2 hero hebat ni...
Lepas tu siap join forum geng peminat Marvel Comics...
Duk baca orang berdiskusi pasal hero yang kunun2 saya salah seorang peminat tegar tapi sejujurnya saya tak tahu sangat jalan citer sebenar sebab tak pernah beli komik yang pamos amos ini (apatah lagi membacanya hahaha).
Si Afiq yang memang minat IRON MAN... Siap ada mask IRON MAN yang memang menjadi koleksi kesayangan... Juga punyai salah satu senjata IRON MAN... Bukan satu tapi 2... Hasil kegigihan ibunya mendapatkan secara percuma di mana-mana contest offline yang menawarkannya, hehehe.
"The Hulk" and "Iron Man" versi Malaysia in the making... Ini versi bawah 12 tahun-nyer... Punya selamba dressing masuk movie, dah tiap minggu pergi nonton ala2 tengok movie cam tengok TV kat umah :)

So my anakanda semua termasuk bapaknya sekali sudah menontonnya... Balik nonton citer kat saya macam2 scene best membakor hati saya ya yang hanya main masak ngan Amani kat umah :P Saborjerlah ya!
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Geram tengok dowang ni...
Alalalalala... saya nak tengok gak!
Lepas abis marking paper this week, berkobar2 ni...
Jom my BFF's... Ngedet tengok movie hehehehe...

Comments

Ezna said…
Jom ayu Jom...i tingin tengok tapi x seswaiii ngan Dania !!!
alamak..mmg dgr review sumer kate best!bilo nk poie nih t_t
Cik FaRiZaM said…
sy pon tk sempat nk tgk avenger, aritu nk tgk tp penuh wayang. last tgk battle ship (best gak yg ni) tp masa sy tgk ni , org dah mula tgk avenger ..hehehehe

salam singgah n follow blog awak :D

dr,
afasz.blogspot.com
@Cik Farizam,

Salam kenal :)

Popular Posts