Thursday, May 31, 2012

Beraktiviti Bersama Astro Lagi :)

Ekceli saya ingatkan aktviti memasak. Ghupanya kraf lagi. Sama lak dengan aktiviti yang dilakukan kat Da Vinci. Tapi dah daftarkan so join jugaklah. Cuma kali ni kat Pusat Servis Astro kat Cheras.
Kali ni ramai sikit peserta yang join berbanding semasa kami join di Da Vinci yang lepas.
Tapi still nampak ruang-ruang yang kosong kat situ.
Akid, Afiq dan Anaqi begitu tekun membuat kerja-kerja kraf.
Aktiviti yang berlangsung lebih kurang 1 jam jer. Takdelah lama sangat.
Peserta menunjukkan hasil kerja kreativiti memasing.
Alih-alih si Amani pun menyelit sama. Saja tumpang glam sesaat konon jadi salah satu peserta.

Ok, mak letih!

2 comments:

Ummi Rayyan & Rayees said...

Salam k.ayu,

Saya ni silent reader akak,saya nak copy a few pix yg ader kat event astro ni yer..bcoz ader pix my son Sufi Rayyan utk kenangan.Tq

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah syoknye,
mak dia rajin bawa anak2 joint aktiviti, masa anak2 pun terisi disamping aktiviti yg menarik & enjoy.