Cadbury World of Happiness :)

Event ni kat OU(new wings) sampai hari Ahad ni...
Cam menarik kan tiba-tiba teringat kat cerita Johnny Depp berlakon, apa ntah nama dier. Lupa dah :p
So, nak join aktiviti kena beli coklat Cadbury RM10. Dapat main 3 permaianan.
Tapi saya tak belipun, memandangkan stok coklat Vochelle kat umah pun berlambak lagik hehehe.
Ni antara aktiviti yang disukai saya----conteng dinding!
Posing pun menarik gak...
Makan coklat apa-apa sahaja. Makanlah banyak manapun.
Dan banyak lagi aktiviti sebenarnya...

Dan saya cuma masuk amik gambar jer, antara punca kenapa saya tak menyertainya:
1. Malas nak membazir beli coklat, walaupun saya peminat cokat tegar. Cukuplah niat nak menternak lemak berkalori kat badan ni. Tak larat tengok berat makin bertambah setiap hari.
2. Saya datang sowang-sowang. No happiness seh! I am lonely--ALONE, hahahah. Saper suh datang mengular kat sini sementara nak tunggu anak balik sekolah sepatutnya mengular lepas amik anak sekolah... hahaha. Ok tata (fenin ni sebab terOVER tido malam tadi)...
Chowww bedah!!!!

Comments

juanita said…
Wow..suke r tgk blog akak ni..
byk event....nak g la nnt
Mama Zharfan said…
jln2 sorang2 kdg2 besh kdg2 tak besh heheh

Popular Posts