Jumpa Skuad ERA So Terlibat Sesi Merembat Apa Yang Patut

Dalam perjalanan balik ke rumah setelah mengambil anak-anak dari sekolah. Ternampak itu Skuad Era yang sedang beraksi. Kejadian berlaku kira-kira pukul 1.40 tengahari. So tanpa apa-apa perasaan saya terus parking kereta berdekatan dengan kereta skuad dan bersama menyertai sesi merembat apa yang patut. Turut menyertai sama - Anaqi dan Akid. Yana pula tengah syok melayan lagu "Tentang Rasa" dalam kereta... Hik hik
See..see..see
Saya dapat 2 bungkus roti, 4 air Yakult sudah selamat diminum dalam kereta, tix movie "Chow Kit", perencah soto dan masak kicap dan juga satu karton air REVIVE. Macamana saya boleh dapat air REVIVE bebanyak ni? Caranya mudah sahaja:-
1. Tebalkan muka dengan memakai costume ala-ala superman SuperMak.*Disediakan oleh Skuad Era.
2. Kena pakai topeng muka ala-ala ZORRO
3. Pilih nak pegang senduk ke chopstik panjang. Saya pilih senduk sebab lebih sinonim dengan jiwa, hahahaha.
4. Posing ala super hero sebelah kereta skuad ERA.
5. Amik gambar 2 kali ..
DONE...
6. Tulis nama sebab menjadi peserta..
7. Dapat air sekarton, hahahahahahaha....
8. Lepas dapat air, jalan selaju mungkin masuk keta. Pecuuttttttttt balik rumah.....

Ada berani... :) Hahahahaha

Dariku SupergeMOK;

Comments

janji dapat hadiah.. kiki
mama tisya said…
mmg dasat la tu psl leh dpt sekaton air tu..best2
Cik Sibuk said…
hahaha..lawak2..
kang era letak gambar tu lam website era ke? nak gak nengok..hehhee
yumielufya said…
bestnyaaa...dapat hadiah lagi..kalau ada kat sana.sure dah join sekaki..hehe
Mama Zharfan said…
hehhe tabik spring sbb u sgt sporting :)
-gedek! said…
wey... abis? taknak kongsi air tu?
akuzle ayu said…
Itu ajer. Momantailah kan? Mano gambo ae? Hihi..
Cik FaRiZaM said…
wahhh best nye. dpat mcm2....murah rezeki awk :)