Kids Fun Time - crafting time! with Astro

Citer hari Sabtu minggu lepas lagi. Yang mana pada tengahari Amani sibuk ngan aktiviti catwalk-nyer. Dan pada belah malam giliran Yana, Akid dan Afiq pula beraktiviti. Anaqi malas nak join sebab die nak gi melepak ngan Mak Biq terchenta. So kami ke Da Vinci Ikano (IPC) untuk mendaftarkan diri. Ekceli yang menang atas nama Yana. Tapi biasalah event Astro, kalau yang berjaya tu 30 orang maka yang datang hanyalah 10 orang + lelebih sikit. Dan orang Astro memang dah pesan kalau ada anak lain nak join, sudi-dudikanlah. So saya angkutlah anak2 yang memang minat buat kraft, hehehehehe.
 Ni adalah first time kami beraktiviti disini. Memang Da Vinci menyediakan banyak kelas kraft untuk kanak-kanak.
 Dan ekceli acara ni terbuka untuk kanak-kanak 5-12 tahun. So sampai-samapi terus pilih tempat duduk memasing dengan gembiranya.
 Lebih kurang ini adalah projek yang bakal dilakukan oleh anak saya selama 1 jam...
Habis kelas......wajah gembira dengan hasil karya memasing...hik hik
Termasuklah Amani yang excited sebab dapat jumpa adik-beradik yang lain selepas bersunguh meng"pow" maknyer untuk makan nachos.

Comments

mayangsayang said…
SERONOKNYER KAK DPT JOIN AKTIVITI CAMTU ... KALAU ADA LAGI AKAK .. WAR2 LE DLM BLOG LEH SAYA AJAK ANAK JOIN SEKALI ...
camana nak join nie kak ayu? tgok astro website ek?
Mama Zharfan said…
siyes besh ni :) :)
akak..masa nie my son duduk sblh akid rasenye...segan nk tegur akak..hehehe:)
mayangsayang dan ila---kat website astro ada lagi ni, rsnya 26hb die buat kat cheras belajar masak hehehehe

suzz- mmg besh

mrs azlin- la apsal tak teguq heheheheh, klu tak leh kenal :)