Popilla, Crave For More!!!

Nom nom nom nom...
First time saya makan kat sini, di Popilla yeba yeba!
Ahaks, kat IPC ya :)
Kecik jer kiosk ni tapi macam-macam jenis menu ada. Tapi berasaskan 3 menu utama :- Nachos, tacos dan  burritos... Yummyyyyyyyyyy!
See banyak pilihan, kan?
I like :)
Nachos ni spesel untuk My Amani. Die boleh makan 2 set nachos sowang-sowang...
See... Kejap nampak cam penuh...
Lepas tu kejap jer bertukar menjadi licin... Hehehehehe
Punya seronok makan makanan orang mexico, terus pose cam orang meroyan ya Akid? :p
Tak abis-abis dengan aksi dinasour kebuluran, hahahah...
Apapun saya suka dengan pilihan taco Afiq "Chicken with cheese". Memang banyak betul cheese dier :)

Kalau lapor benar bolehlah order burritos cam Akid. Besar berbenor tapi berbaloi sebab harga takdelah mahal sangat dan rasanya sedap jugak. Tapi kalau perasaan lapar idaklah sangat orderlah taco. Cam  makan kerepek besar dalamnya ada inti yang memacam. Harga taco kalau tak silap dalam 4 hengget lebih jer.

So saper nak try Popilla leh singgah kat IPC, dekat jer ngan Cold Storage sebelah booth Famos Amos.
Ok tu jer babai dinde kanda (ni copy ayat zeti, heheheheh)

Comments

mayangsayang said…
bleh tahan gak harganye yer kak .. takde le mahal sgt....
Mama Zharfan said…
lom pernah try...nampak sedap tu :)
nmpk mcm menarik n sedap,
x pernah lg rasa..
Raja Azlan said…
Di Mines pun dah ada. Sesiapa nak cuba Popilla boleh juga dtg kat Mines.

Popular Posts