Thursday, May 31, 2012

Prize Giving Peraduan Di Majalah Aniqah :)

Saya dan anak-anak menghadiri prize giving anjuran Majalah Aniqah baru-baru ini. Saya bukanlah pemenang utama, tapi dapat jemputan untuk menerima salah satu hadiah pun dah buat hati saya teruja.
Sebab saya teringin nak makan kat Kelantan Delights. Punyalah jakun, hahahaha.
Ini adalah kawasan VIP. Nampak esklusif dengan gaya merah dan hitam :)
My Yana, yang memang giler membaca novel sejak akhir-akhir ni.
Setiap tetamu yang hadir dapat cenderahari ini :)
Mural dinding yang chantek! Gambar pasar Khadijah di Kota Bharu zaman dolu-dolu.
Anaqi dan PSP bersama Akid. Sebelah Anaqi tu comper underground, hik hik. Saya memang selalu nampak nama suami isteri ni. Siti Masriani dan nama suaminya, rasanya pernah berjumpa di prize giving BH 3 tahun lepas.
Malek Noor in da house. Beliau Antara VIP yang dijemput menghadiri majlis.
Editor Majalah Aniqah...
Antara pemenang2 yang dirai. Hadiah utama Siti Masriani- menang 8h7m percutian ke Beijing untuk 2 orang, dan barangan lain yang beriban nilaiannya juga. Saya sangat suka dengan slogan yang dipertaruhkan oleh Siti, memang kelasss la... Seronok juga jadi comper yang tidak dikenali, yang diam-dian berisi. Kalau menang jenis meletop2 jugak, tapi jenis low profile...

Psssssst... Saya kat KB ni :) Cuti mengejut, petang semalam terus balik tanpa plan apapun :)

5 comments:

Wansteddy Tales said...

wan rasa mcm nk jd mcm siti tu je. tgk keadaan skrg lbih baik diam xwar2kan pasal menang apa2 dlm blog @ facebook.

tahniah kak ayu! event yg besh :D

Nana said...

wahh bestnye
xpenah makan kt sini

Huda said...

saya pun tak pernah makan kat kelantan delights, hehe, tahniah ye sbb menang walaupun bukan pemenang utama..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye menang riban2

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bestnya sntiasa bertuah :)