Thursday, May 17, 2012

Sesi Merembat Jacker/ Super Ring Sempena Dengan Jacker Roadshow

Ahaks...
Dek kerana Jacker buat roadshow kat Bangunan AHP TTDI, dari kul 9 pagi sampai 3 petang...
Sempat jugaklah saya pergi skodeng sat...
Alang2 amik anak dari sekolah boleh singgah, kan? :)
Takdelah ramai benar tapi tetap meriah uuuuuuuuuu...
So saper nak dapat Jacker FOC, just log in ke FB akaun memasing lepas tu kena LIKE kat page Jacker. Cam saya ada satu akaun memang dah LIKE page tu awal2 so tak dapat ler (ni gara-gara join Jacker FB contest). Tapi dibenarkan log in akaun FB saper2/kalau ada banyak akaun 'fake' bolehlah log in dan LIKE kat situ. Saya manader 'fake' account FB, so anak2 plus nama hubby punya FB dapatlah 6 botol. Ada orang bawak balik satu kotak, giler banyaaaaaaaaaak akaun FB dier, eheheheheh...

Lagi satu ada games jugak kat roadshow tapi saya tak sempat nak sertai (tak sure games tu kul baper start) dan ada juga diberikan jajan percuma saiz kecil seperti super ring, doriyan snacks dan banyak lagi kepada owang lalu-lalang kat situ. Si Anaqi dapat setengah plastik Super Rings--ada one boy promoter kasi Anaqi, hahahahah---murah rejeki deh!
                                       
Seeeeeeeeeeee... My jajans..
Tapi kena catu ni, mak pak jer leh makan2... anak2 kadang2 je, takpun takleh langsung. Kejam idak? Hahahahaha...

3 comments:

Mama Zharfan said...

memang tak bagus bagi kids mkn junk food ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yang ring tue best..

Nana said...

wah bez gile klw wat stok kat opih