Citer Pasal Hadiah Lak, Haits!

Dah lama tak citer pasal hadiah :)
Malas gak, tapi suka jer nak share (dengan rasa rendah diri) ngan kengkawan blog.
Hadiah tidaklah sehebat kalau dibandingkan dengan rakan comper lain tapi setiap kali dapat surat kena amik hadiah tak pun bila parcel sampai ke rumah, memang terapi yang besh buat diri sebenarnya.
Ni dari Majalah Perempuan. Saya suka sebab dier datang dalam satu set. Dari tas tangan, set manicure (potong kuku segala bagai), wallet, tali pinggang dan beg kecil khas untuk letak kunci. Ni brand GIOSSARDI. Menurut PIC value hadiah ni menghampiri 600 hengget. Rejeki menang beg lagi :)
Lepas tu saya dapat hadiah beg travel jenama Santa Barbara yang nilainya 700 hengget. Besaq bukan main! So bila nak travel naik flight tak yah bawa beg banyak2. Bawak beg ni + 1 beg lagi. Cukup kot untuk ahli keluarga kami yang sederhana besarnya.
Selipar PALLAS dari Malajah E-Baca...
Kasut... juga dari Majalah E-Baca (nama Yana pulak).
T-shirt Jidin Sengal dari Media Hiburan.
 Souvenir dari Scholastic FB.
Photobook, hadiah conso untuk peraduan BHP...
 Hamper Ayu Sireh dari Majalah Perempuan.
 Voucher rawatan rambut.
Baucer makan steamboat di Hotel Concorde Shah Alam untuk 2orang...
Voucher spa True Harmony yang bernilai RM480. Conso untuk contest J&J.
                                               
Produk Bio Essence dari Majalah Herworld...
Buku resipi khas "The Best Oh Chef Wan" dari Majalah Flavours...
Set alat mekap... dari Media Hiburan kalau tak silap.
Tupperware dari Majalah MIDI.
Barangan pencuci kereta 3M--ni menang dari FB...
Ni antara hadiah yang best. Menang dari contets FB Watson. Dalam buku ni ada lebih kurang 20 jenis aktivitii yang boleh dilakukan. Contohnya makan di restoran mewah seperti restoran italy, lebanese, jepun dll. Takpun boleh pergi SPA, kelas menari, kelas penerbangan dan banyak lagi. Kita hanya boleh pilih satu aktiviti jer. Cam aktiviti makan tu memang die bagi untuk 2 orang. So saya dapat 2 kupon so boleh melakukan 2 aktiviti berbeza. Bestkan? Rasanya nak gi makan untuk keduanya, hehehe.

Alhamdulillah diatas semua rezeki yang diberikan dariNya :) Moga kita semua terus dimurahkan rezeki lagi, amin.

Comments

Ezna said…
ayuuuuu panjang list nih...
Falsya said…
wahhhhhhh..byknye adiah...sgt byk okayh..;D
kali nie ila suka yang hand beg tue
AMIN.

Alhamdullillah, Tahniah..byk tu senarai hadiah yg dimenangi..

beshnya dpt set handbag Giosardi n travel bag Santa Barbara tu :)
Nur-nba said…
Wah panjangnya senarai... Tahniah kak Ayu.. Memang hebat!!
Em's Family said…
ayu masih tetap ummph!! gitu.. sentiasa ada bende yang menang
Nana said…
banyak nye adiah best2