Meet & Greet With Shrek & Fiona!



Hari Ahad lepas, Anaqi dapat invitation untuk menyertai sesi beramah mesra bersama Shrek dan Fiona! Makhluk hijau yang menjadi kegemaran semua kanak-kanak, hahahah. Ekceli Anaqi menang 2 tix muzikal Shrek yang akan diadakan pada hari Selasa (esokler). Sebelum tengok muzikal pihak The Star telah menjemput Anaqi dan famili untuk menyertai sesi beramah-tamah-bertepuk tampar-amik gambar dengan pelakon utama Shrek the musical.

Tak ramai orang yang dijemput. So, memang nampak lenggang jer kat kaunter pendaftaran.


Penerangan lanjut mengenai muzikal Shrek, kot-kot ada yang berminat nak tonton. Bolehlah call atau buka website sepertimana yang tertera di banner.

Ceh..ceh..ceh ada sticker winner :) kat baju dier..

See Shrek and Fiona in da' house....Tapi rasanya kalau Cameron Diaz yang bawa watak Fiona dalam muzikal pasti lebih kelasssss.

Perkenalkan keluarga Shrek yang baru, hahahah

Pemenang dari Majalah Kuntum..

Pemenang Majalah Kuntum dan The Star..

Ada sesi makan-makan lepas acara beramah-mesra. Variasi makanan biasa jer, menu kanak-kanak. Ada sandwich, karipap, kuih muih dll.



2 keping tix muzikal. Ni tengah fikir2 samada nak pergi atau nak let go kat saper2. Sebab dapat 2 jer kan tak berbaloi nak pergi. Sah2 anak den ramai, hahahaha. Tapi yang pastinya pasti ada kelainan bila menonton Shrek & Fiona dalam muzikal berbanding di filem kan..kan..

Comments

Falsya said…
shrek muzikal!!!..bestnyee!!..mahal x tiket?..
Nana said…
Klw mia tgk shrek mau mlalak ni haha
Chekgu Azrine said…
wah..sure best nih!!
Mrs. Hilmy said…
baikje amani..klau ank sy sure dhtakut ngn shrek...
bestnye..anank2 kak ayu pun mcm maknye .. kaki contest..
best giler, mahai tiket die nih, tp maryam takot giler tgk muke shrek tu,hahaha
kak ina kl said…
kalau dpt free kan bagus..klu jual murah pun ok..klu x jadi bagitaulah akak ek
ADEEYA said…
Seronoknyaa dapat tengok muzikal :))hehe
Mama Zharfan said…
beshnya :) congrats babe!!
amiey lee said…
akak pegi tak..kalau pegi inform kita ye.. kita ada kat klcc heeee