Friday, June 1, 2012

Paradigm Mall - Antara Pusat Membeli-belah Terbaru di Klang Valley

Paradigm Mall ni baru jer dibuka akhir bulan Mei baru-baru ni. sangat besar hokeh!
Dan terdapat banyak sangat pilihan kedai makan---heaven :)
Dan ianya terletak berhadapan dengan GIANT Kelana Jaya yang hanya dipisahkan oleh LDP.
Pandangan dari bawah escalator. Cantek2 kan lampu disitu?
Saya tak pernah lagi membeli roti di sini. Ramai yang memberi feedback roti-roti 'The Loaf' memang sangat lembut dan sedap. Nom nom nom, satu hari pasti ku terjah!
Kerlassssssss bilik menyusu dier. Dari luar nampak sangat cantek dan kemas :)
Maskot kegemaran my kids, hik hik. Dowang kan peminat kedai ToysR'Us. Port paling lama boleh lepak ngan kank-kanak...
Ni lah uncle Thomas... Kalau minat set mainan keretapi yang mahal ni lah maskot dier..

Posting tak berpaedah hari Jumaat, hahahahahah. Layan jerlah ya...

4 comments:

mama tisya said...

ada terbc member update psl shoppingmall baru ni....the loaf tu sedap cz tun mahathir punye..kita tk pernah bli tp fil bw blk...dgrnye rege bole tahan mhl tp tksure la cz tk pernh msk..kt pavilion pn ada outletnye

Yatie said...

every week lalu tapi lum ter nak masuk...

Ezna said...

lalu je kalau nak gi IKEA. Hehehe...tak masuk lagi....dekat ngan rumah my sis ajer :-)

Yanni said...

salam sis, do u interested to buy ARZU scarf... or if u r not sure what is ARZU scarf.. juz go to klcc to butik arzu,. or mid valley .. you can browse the scarf there.. but wait.. before u buy.. pls browse mine .. then u compare the price.. im selling the scarf at 50% cheaper than them.. why??.. because i xde kedai.. i jual door to door basis... thats why la cheaper.. hv a look in my fb album... if interested ... u can pm me...P/s : the tudung is a bit expensive as the material is very high grade material.. ( higG grade chiffon, chiffon silk & satin silk.. ) u can feel the different the moment u touch it.

most of my client are frm petronas & frm oil n gas company since am working in that field..

https://www.facebook.com/marwanscarf