Prize Giving Kira & Menang di Giant Shah Alam

 Okeh, semalam saya attend PG untuk Peraduan Kira & Menang di Giant Shah Alam. Acara bermula kul 11 pagi tepat. Hadiah disampaikan oleh orang besar Giant (saya lupalak nama die saper). Ohhh anyway ni bukannya saya yang menang, saya hanya mewakilkan my bff Suzz a.k.a Mama Zhafran jer. Sambil tu boleh amik aura nak menang ipad lagi. Giler banyak Suzz ni menang ipad yang ke-6 ke yang ke-7. Lost count sudah....
 See ni separuh dari wajah-wajah pemenang. Antara majlis PG yang paling ramai pemenang. Meriah betul :) Jamuan ada disediakan tapi yang biasa jer- ada mihun goreng, kuih muih dan teh tarik. Ada sorang pemenang tu naik banyak kali atas pentas amik hadiah. Banyak betul dia wakilkan orang sampai  4 orang. Tapi die memang hepilah, ghupa2nya memang semua hadiah tu dier yang punya. Guna proxy maaaa...wah giler banyak die mng ipad dan Note. Impresseddddddddddddddddd deh! ad gak pasangan couple yang menang (menang dalam week yang sama hadiah jer yang beza)

My Amani yang tido kepenatan setelah puas meng"pow" mekdi di Giant dan kasut baru kat Kedai Bata.
Apapun tahniah to Suzz untuk kemenangan ini. Segala budi bicara selepas 90 hari jika tiada sebarang tuntutan tidak akan dilayan. Hahahah.....

Comments

wahh mz blh bukak garaj ipad plak ;)..sis, u off hp jelah 90 aritu,hahaha
best2 jual2 ipad mau dapat 10 k ini macam boleh beli mcm2 niee
Ezna said…
bagus bagus...pastu lepas tarikh tu tak leh tebus dah...hik hik hik :-)
ADEEYA said…
Hehehe besttt... Giant Sec 13 ke?
Eyriqazz said…
takpe..tumpang rezeki..lepas ni turn mz pula ambil hadiah kereta utk ayu..

p.s : entri ni dedicatedkan utk u...

http://www.eyriqazz.com/2012/06/jalinan-ibu-bapa-ehh-cam-kenal-je.html
Nana said…
saya ingt mz menang ipad kali ke5 dah ke-7 ye
bez tol mz..bole buka kedai bak kata zt hehe
Yatie said…
lawa kasut amani
Wildan said…
Senangnya, saya kira akak yang menang.