Monday, June 11, 2012

Wawawawawa...Excited Gak Tengok Diri Sendiri Jadi Gambar Muka Depan!

iskhhh saya idakleh suka glamer, hahahaha
Kebetulannya jadi ahli kelab drypers, so antarlah pernyertaan untuk segala peraduan yang ditawarkan. So, untuk isu pertama 2012, muka mak yang sememeh itu bersama Amani yang terpilih.

Suke ke??
Ok ler...
Teringat dulu muka saya dan Afiq sebulan kot kuar paper Metro, BH dan The Star sempena iklan Drypers. Kali ni bersama Drypers juga, dan giliran saya ngan Amani tapi hanya untuk buletin ahli kelab jer. Agak2 kalau jadi cover majalah di pasaran seperti PaMa, Nona, dll mahu mengingau 3 malam berturut-turut si Amani mak dier kan, hahaha. Koya la munggg.

9 comments:

Ezna said...

woohoo glam la kawan ku ini...ayuuuuuuuuuuu ...:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha.. ila baru nk join nie.. nak jugak jadi glamer mcm ayu kiki paling penting dapat stok pampes haha

Mama Zharfan said...

cun & glam tu hehehe

Zefa NorAsmara said...

Kenangan manis nan indah.. :D

Cutemama1702 said...

kak smlm sy dah dpt.. drypers pos... comel sgt....

Ezna said...

gambar depan ni cantik la ayu!!!!!!!!!

Nur-nba said...

Kak Ayu memang glamour.. Pernah tgk akak memasak kt rancangan tv complete nutrisi Dumex..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehe..comel jerk..:)

blog-tips-kurus said...

baby nama Amani ni memang kiut miut kot!! tahniah sis! :-)