Besday Parti Emir Yang Ooosemm

Hari Sabtu yang lepas, hari yang sangat BZ buat saya dan anak-anak. Dalam BZ pun masih sempat nak hadiri besday party :) Hehehehehe. Lagipun aktiviti berparti ni sangat dinanti oleh saya sebab boleh jumpa BFFs yang semuanya BZ setiap hari.
Sebelum majlis bermula, kanak2 dibenarkan bermain di playground luar dulu. Ni bagi dowang puas berlari-lari memandangkan dalam KFC tu penuh ngan kerusi.
Cam biasa besday parti kalau takde games tak fun-lah untuk kanak-kanak. So plan secara bidan terjun tiruk, Mira adakan permainan Musical Chair dan "jadi Pepatung"...
Kanak-kanak cam biasa hepi main games kat majlis hari jadi. Yang penting dapat hadiah :)
Kek yang sedap. Suka giler kat icing dia :)
Dah buat di KFC, so maskot KFC's Chicky kena ikut sekali lah join the party! Ayam Chicky ni susut jer potongan badan dier. Hehehehehe.
Upacara menyanyikan lagu besday beramai-ramai. Emir nampak begitu excited nak tiup lilin :)
Tuan rumah yang menjemput kami, terima kasih daun keladi, lain kali jemput lagi, kami tak malu jenis spesis suka menghadiri besday parti... Hihihi

Comments

Mama Zharfan284 said…
besh dpt jumpa uolls :)
Yatie said…
seronok bebudak kalau aktiviti macam ni
Em's Family said…
minta maaf kalau ade yang terkurang.. terima kasih, i tak reti nak handle game2 ni..nasib ade u