Entri Kemaruk: Sedapnya Subway dan Wanginya Victoria Secret Mist :)

 Dapat satu voucher Subway dari FB.
Sebab 10 hengget jer, saya pergi beli satu yang perasa "Marinara Balls"
Tapi share makan ngan anak-anak.
Tiba-tiba rasa sedap sangat Subway ni.
Makan sebelum ni rasanya biasa jer.
Sebabnya ianya satu makan kongsi dan berebut-rebut.
Tu yang rasa sedap sangat.
Lepas tu tambah 3 cookies dan ianya pun dikongsi, memang meriah.
Kemaruk makan sedap sebelum Ramadhan :)
Latest pewangi saya VS Fragrant Mist "Pure Seduction"
Giler wangi, dan memang suker sangat.
Dah tak pandang pewangi brand lain.
Uols try la beli, usha mana2 contest dapat free.
Siyes, memang boleh kemaruk ngan wangian dier.

Tiba-tiba rasa kemaruk nak tido, dah 3 hari tido tak cukul 4 jam, huhu.

Comments

gadisBunga™ said…
salam...

saya punye faveret perpium pun dari victoria secret jugak. :D
samalah taste kit agadis bunga :)
baru pernah rasa sekali jerk subway..mmg sedpa pun..

sy tau selain sedap sbb mkn berkongsi, sedap sbb free..hihi