Hadiah Deh :)

Kena hapdet laju-laju...
Banyak keroje hari ni...
Alasan tipikal, hik hik
Dapat dari contest FB Dumex. Tebal berkulit keras tapi tersimpan elok jer atas almari, heheh.
Alih-alih sampai barangan Avon nilaian RM100 ada lipstik, maskara dan gelang kaki. Tak tahu dari contest mana sebab kalau contest FB Avon yang dulu saya amik sendiri. Rasanya value 100 hengget yang saya dapat dulu lagi banyak.
Hadiah Shereen Saw, die kasi kat saya.
Barangan DOVE nilaian RM500. Ni memang set khas untuk meng'spa'kan rambut.
Set tupperware nilaian 70 hengget lebih dari Pearl Magazine Jusco. Sukerrr giler, siap kat paper bag tu die print kad khas tulis nama kita.
Dua scooter atas nama saya dan encik Hubby dari contest Red Bull :)
Dari Huggies SMS contest. Dapat cash RM100 dan satu diaper.
Voucher RM200 conso winner untuk KFC a.m contest. 

Comments

mimie.. said…
tahniah..murahnye rezeki.. :)
Nana said…
tu dia...rezeki

Popular Posts