Monday, July 2, 2012

Hapdet Citer Hadiah Latest Dari Minggu Lepas

Dapat barangan Madagascar 3---special pos dari AXN Singapura :)
Yang besh dapat 4 rubber watch bermacam-macam kaler.
Hadiah mesin basuh, kemenangan Anaqi dalam Peraduan Breeze.
Dan stok Breeze + Comfort, I like.............. gile rajin membasuh baju lepas ni :P
Hadiah Afiq... Kononnya buku ini berharga RM60 hengget... Entah betul ke tidak? Huhu.
Hadiah untuk Yana, contest BRAVE. Dapat sticker jer yang Brave, lain dapat buku pre-school dan novel kanak-kanak.
Susu preggy dah selamat kasi kat member yang memerlukan. Dapat dari FB rasanya...
Perfume Ralph Lauren yang wangi dari Majalah Glam.
Hamper Kleenex bersama voucher Jusco RM50 hengget dari contest Blog anjuran Kleenex.
Instax mini7s dari Galaxie... Suke suke
2 tix movie Brave dari koolFever FB...
Alhamdulillah :)

10 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya instax mini tu :) congrats babe!

Ezna said...

stok membasuh tu uiiiiii tahan setahun gamaknyer...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, Tahniah..

mcm biasa sume hadiah pun besh..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka camera n mesin basuh kiki

Wansteddy Tales said...

kalau mood join cnts merudum mesti pesan kat diri sendiri. Pi singgahlah blog kak ayu, sure up meter mood contest semula bila tgk hadiah menderu2 masuk blog dia :D Tahniah berbanyak. ini mesin basuh ke berapa dah simpan dalam rumah ni? ahhaah...

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah!! syoknye instax tu sis!!!!!!!

akuzle ayu said...

fuhhhh!! kagummm...

Em's Family said...

phew... i selalu tunggu entry macam ni dari u :)

Devi da Lil' DeviL said...

besttttt! lama giler kan galaxie baru buat keputusan nak bagi intax tu. almost 1/2 year..i pun sukaaa..dpt 2 lagi hehehe

liza♥aufa said...

bertuah nya akak...