Hepi Besday Akid Yang ke-7

Ahad lepas 29.7 genaplah usia Akid yang ke-7 tahun. Sekejap jer masa berlalu, besar dah rupanya anak mummy ni. Akid ni sampai sekarang dia still manja lagik mana taknya panggilan 'adik' tu tetap lekat walaupun dah ada 2 adik kecik dibawahnya. Ya lah dulu konon2 nak 3 jer anak sekali amik ko 5 terus. Tapi itu semuanya rezeki yang Allah nak beri, dan kami memang mensyukurinya sangat-sangat.
Celebrate besday pun ala kadar jer. Hanya disertai adik-beradik Akid plus mak paknya sekali.
Beli kek tiramisu. Tahun ni Akid dah tak nak kek yang ada kartun. Akid sendiri yang request nak kek tiramisu. Pelik jugak saya, kecik-kecik dah minat kek yang ada rasa kopi, heheheheh.
Buat besday boy...Akid Zulqarnain
Moga sentiasa sihat dan ceria. Jadi anak yang soleh, belajar rajin-rajin dan moga berjaya dunia dan akhirat.

Mummy love u so much ;

Comments

Haslina Harun said…
selamat harijadi Akid..semuga menjadi anak yang soleh dan membanggakan kedua orang tua
Mama Zharfan said…
epi besday akid!! moga jd anak soleh berjaya dunia akhirat amiin
Nad @ MamaZN said…
hepi bday akid!
moga pjg umur n murah rezki
moga jadik anak soleh!
HB akid..amin amin..bc gak kosmo smlm,,aduhai..anak arwah comel sgt2 ;(
Nana said…
hb akid...
semoga manjadi anak yg soleh
arief pun ila panggil adik.. kalau dah jadi mcm kes kak ayu..mmmm
Happy Bday Akid..
Moga menjadi anak yg soleh..amin..

itulah mmg cepat sgt masa berlalu..
yatie chomeyl said…
hepi bestday Akid :)
Ezna said…
happy bday Akid!
Hermit said…
Sebagai mewakili Akid... Thank you all for your well wishes.. We really appreciate it :)
Em's Family said…
Happy birthday Akid. moga jadi anak yang soleh.. kek tiramisu best kan Akid, kek cartoon2 luar je cantik.. isi belum sure :D

Popular Posts