Tuesday, July 31, 2012

Hepi Besday Akid Yang ke-7

Ahad lepas 29.7 genaplah usia Akid yang ke-7 tahun. Sekejap jer masa berlalu, besar dah rupanya anak mummy ni. Akid ni sampai sekarang dia still manja lagik mana taknya panggilan 'adik' tu tetap lekat walaupun dah ada 2 adik kecik dibawahnya. Ya lah dulu konon2 nak 3 jer anak sekali amik ko 5 terus. Tapi itu semuanya rezeki yang Allah nak beri, dan kami memang mensyukurinya sangat-sangat.
Celebrate besday pun ala kadar jer. Hanya disertai adik-beradik Akid plus mak paknya sekali.
Beli kek tiramisu. Tahun ni Akid dah tak nak kek yang ada kartun. Akid sendiri yang request nak kek tiramisu. Pelik jugak saya, kecik-kecik dah minat kek yang ada rasa kopi, heheheheh.
Buat besday boy...Akid Zulqarnain
Moga sentiasa sihat dan ceria. Jadi anak yang soleh, belajar rajin-rajin dan moga berjaya dunia dan akhirat.

Mummy love u so much ;

11 comments:

Haslina Harun said...

selamat harijadi Akid..semuga menjadi anak yang soleh dan membanggakan kedua orang tua

Mama Zharfan said...

epi besday akid!! moga jd anak soleh berjaya dunia akhirat amiin

Nad @ MamaZN said...

hepi bday akid!
moga pjg umur n murah rezki
moga jadik anak soleh!

mama_umar_maryam said...

HB akid..amin amin..bc gak kosmo smlm,,aduhai..anak arwah comel sgt2 ;(

Nana said...

hb akid...
semoga manjadi anak yg soleh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

arief pun ila panggil adik.. kalau dah jadi mcm kes kak ayu..mmmm

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy Bday Akid..
Moga menjadi anak yg soleh..amin..

itulah mmg cepat sgt masa berlalu..

yatie chomeyl said...

hepi bestday Akid :)

Ezna said...

happy bday Akid!

Hermit said...

Sebagai mewakili Akid... Thank you all for your well wishes.. We really appreciate it :)

Em's Family said...

Happy birthday Akid. moga jadi anak yang soleh.. kek tiramisu best kan Akid, kek cartoon2 luar je cantik.. isi belum sure :D