Tuesday, July 17, 2012

Palace of The Golden Horses: Yeay Semalaman Kita Tido FOC!

Sebelum ni saya dan famili selalu jer buat beberapa kali tawaf kat bulatan depan pintu masuk Hotel Palace of The Golden Horses. Tapi biasanya sebab dijemput untuk ke majlis penyampaian hadiah, event dan jumpa SIL dan famili kat sini. Tak pernah bermalam pun, tapi bila ada orang meng'offer'kan penginapan percuma kat sini biarpun satu malam. Cam rasa menang GP hadiah beriban-riban. Hepi giler mak noks.
Kiranya dapat gaklah bercuti pendek. Stress tengok keadaan umah, kita pergilah bercuti ke mana-mana biarpun umah ngan hotel sejengkal jer jauhnya. Janji HOTEL, hahahaha.
Punyalah suka dapat tido bilik yang dikongsi beribu-ribu manusia..Heheheheh...
Ni adalah gaya pelakon Baywatch versi Asia Tenggara... Puihhh....
Model majalah Mangga edisi kanak-kanak. Esok besar jangan jadi cam Norman Hakim duk memanjang jer jadi model kolam mandi untuk Majalah Mangga tau. Hahahaha.
Ini adalah aksi daring Anaqi... Yalah kat umah ada air pancur jer. Bath tub pun yang kecik Amani punya. So bila dapat mandi kolam, memang lenjan abis... Segala kuak kupu, urutan singa mengaum keluar abis dengan pelbagai aksi.
Yang besh kat situ, ada gelongsor air...
Jangan tak percaya Amani main juga gelongsor ni (5-6 kali gak). Enjoy betul die...
Afiq main kejap jer... Dalam 1 jam, terus minta antar balik bilik. Menggigil-gigil tak tahan sejuk katanya. Sampai je Afiq mandi air panas then berguling-guling atas katil sengsorang sambil menikmati mamee yang berharga 30 sen iteww.
Dedet cam biasa layan online games kat komputer temankan Afiq...
Sebelah malam sebelum tidur, kami kuar jejalan kat kawasan hotel menikmati keindahan landskap kat situ. Memang chantek! Kuar makan malam kat area Serdang, makan tomyam segala bagai.
Balik memasing anakanda dah jadi cam anaconda yang kekenyangan. Baring sambil layan TV citer Dragonheart.
Yana duk BZ hapdet status kat FB... Amboi amboi...
Tido semalam je tapi bestnya cam tido 2 malam. Agaknya kalau dapat tido 3 malam cam seminggu rasa bestnya... Hahahahahaha... Ni wajah anakanda sebelum bergerak check out (kuar awal sebab pagi tu saya ada event lain).

Apapun TQ tu Wan Ju dan Zaza kawan Mak Biq yang gorjes, baik hati, super best, cute mama dan semua pekerti yang comel2 sebab memberikan kami sekeluarga bermalam di hotel yang tersangat bestnya. Tq Tq Tq... (over der bodeks-bodeks, hahaha)

6 comments:

Mama Zharfan said...

waaaa siyes sgt besh tu!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila penh dok sini one week.opis sponsored kiki..ada event msa bujang kt the mines tue.nk hrap byr sendiri kopak poket i kiki

Falsya said...

bestnyeeeee...bdk2 la yg paling sonok kan..;D

Ezna said...

wahhhh bestnyer :-)

yumielufya said...

waaaaaaaaaa..bestnya satu family memanjakan diri di hotel FOC..best best!

mama tisya said...

best la dpt tdo otel mhl FOC...bole jd model tu yg gmbr gaya pelakon baywatch versi asia tenggara tu