Wednesday, July 25, 2012

Penangan Dari Blog Nana Emaknya Damia

Teruji betul...
Memang betul teruji...
Sebab lama tak buatkan...
Rasanya last buat masa di awal tahun perkahwinan, hik hik
Masa bujang, time pose ada kot 2-3 kali buat kat umah sewa..
Sekali 2 hari lepas nampak NANA maknya DAMIA..
Buat posting pasal NI!
Apa lagi...
Abis kelas kul 5, biarpun pasar malam + bazar ramadhan dekat jer ngan umah..
Cheq tak kira..
Nak melepas dendam buat jugak...
So...
Terhasilah
**********
********
*****
***
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

My the very gorjes "Puding Karamel"...
Rasanya puding NANA nampak lagi gorjes, hahahaha..arghhh tapi rasanya tetap shodap..
TQ yer NANA sebab share resepi, cheq lama tak buat, lupa noks :)

8 comments:

Ezna said...

Sedapnyer.....nk rasa.....

Nana said...

HEHEHE
patut tersedak2 kita pagi tadi
kita nye puding blubang2 nxt time nak buat
xnak pukul sangat
xmo buih2

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz---..erkkkkk nanti i buat utk u, bil akita gi gather2 ya :)

nana- ayu masa dah lepas dah abis msk duk kompius, nak terbalikkan masa panas2 ke sejuk..last masa panas2 tu jugak ayu terbalikkan..seb baik jadi heheheh

Mama Zharfan said...

waaa nak gak. :)

mama tisya said...

tk pernah buat puding caramel..rupa tk cantik tkpe janji sodap

mama_umar_maryam said...

pehh..dari ghupe itu sudah terbyg sedapnye,hahaha..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

feveret ayu ni...jarang2 buat gak sebab tak ada masa..:(

Haslina Harun said...

wow ayu dah rajin masak dah..tahniah..