Saturday, August 25, 2012

Cadar Raya Gue Warna Merah Gambar Bola, Hokeh

Bila saya request nak beli cadar ni untuk dipasangkan di bilik saya. Soalan pertama yang terpacul drai mulut hubby ialah "Awak suka bola kerrrrrrrrrrr?" Sikit punya panjang bunyi itu kerrr ya, heheheh. Tapi sebenarnya saya suka kombinasi kaler dier, merah ada hitam dan putih. Rasanya gorjes walapun tak nampak cam kewanitaan sangat, ade mak kesah? Hahahaha Paling BESH sebab cadar ni berjenama, tapi TESCO kasi lelong dari harga asal RM80 lebeh, diturunkan menjadi RM30 lebih.

Tu yang membuat rembatan kencang membeli tanpa teragak2 lagik. Even Khairul Fahmi pun tak sempat nak menahan rembatan bola kencang dari saya--> memang duit straight masuk dalam mesin kira TESCO. Ni namanya NAFSU semata-mata tiada keperluan perlu dibeli sebenar-benarnya.

5 comments:

Ezna said...

cantik jugak kombinasi warna tu!

ADEEYA said...

hehe :)

Mama Zharfan said...

cun ajer di mata me hehehe :)

mama rifQy said...

wah cantekk..nak jugak!! agak2 ade lagik x kat tesco..kak, belikan!! kat trg xde tescoo..huhuhuhu..kesiannnnnn..mmg utk katil king/queen ker? katil single ade x??

** kak,sungguh2 ni tauu.kikiki

AyuArjuna BiGoshh said...

mama rifqy, nanti akak gi tgk..die ada saiz king, queen dan single...naa nak saiz yang mana ya?....