Main Pool & Arcade Games, Amboi!

Aktiviti selingan kat Holiday Villa Cherating...
My kids lah kan....
Tiba-tiba terjebak suka main pool...
Sedangkan selama ni tak pernah tahu pun kewujudan pool kat donia ni...
Ni gara2 permainan pool on-9 di FB ler...
Ada tukang mengajar yang dedikasi, Encik Hubby :)
Peseeettt itu bola...
Betulke panggil nama tu bola? Hahahaha
Die bulat so kita panggil die bola jer...
Bukan main anak2 laki saya ya...
Si Afiq yang senonit pun nak main jugak...
Gaya seorang bakal pemain amatur...
Layan gak Arcade Game kat sini...
Takdelah best sangat...
Tengok die punya joystick pun tahu yang basic jer...
Hmmm...
Macam nilah kalau anak lelaki...
Kalau tak main video games, main bola, main tembak2 dengan Nerf, main beskal, main skateboard...
Dan paling latest main POOL...

Anak pomfuan... main BARBIE... huhu

Comments

Falsya said…
suke anak2 dpt main pool tuh..hehe..

Selamat Hari Raya..;D
Mama Zharfan said…
yg penting anak2 happy :)
kitorg kt sini men pool dgn ping pong,hahaha..kitorg tido Awana..dekat dah ;)

Popular Posts