Sangat BESH Menang Banyak Barangan Tefal :)

Hari tu saya ada join Peraduan Menulis Cerita Tentang Warisan Resepiku Bersama Planta anjuran Planta Unilever + Metro + Tefal. Saya hantar 1 entri jer :) Pemenang ada 6 orang dan alhamdulillah saya salah seorangnya. Antara pemenang lain yang saya kenal Kak Jehan (San Jenah) dan Sheeda.

Saya terima panggilan dari wartwan Metro, Cik Farhana. Beliaulah yang memaklumkan tentang kemenangan saya dan juga niat team Planta dan Metro untuk datang beraya. Ada sesi interview dan amik gambar bersama hidangan warisan yang menjadi kesukaan saya dan keluarga.

Saya ditemuramah dan segalanya, amik masa lebih kurang 2 jam. Sempat lepak dan borak2 kosong dengan orang kuat Planta. Segan jugak, bila Encik Hairi kata "nama u ni glam kat Unilever"...hehehhehe. Nak buat camana memang kaki contest  pantang nampak borang peraduan semua main belasah masuk jer :)

Dapatlah 3 periuk Tefal, 3 kuali tefal dan 4 perkakasan elektrik-blender, periuk nasi, cerek elektrik dan sterika, rasanya nilaian lebih RM2500, syukran :)
Akid berposing dengan penuh gaya..
 Memang teruja :)
My semperit yang senget benget...

Masak kena interview--xplain details weh, camana nak buat, tips2 nak buat biskut besh dan macam-macam.   Seronok gak :)

Comments

Mama Zharfan said…
congrats babe!! siyes sgt besh tu ;)
mama tisya said…
tahniah ayu...byk tul dpt adiah dr tefal..best2
mak ila mmg suka barang2 tefal nie tapi pricey kan?
juelee said…
congrats kak yu.. brg tefal ni mmg mahal tapi best.....
mummymer said…
waaa bestnyer dapat barang2 tefal!! serious best best best best

ibu emir
eB said…
tahniah... tmph hepi...
berbaloi2 ms contest tuh nmpknyer :)
~AiMi SyAhiRAh~ said…
Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.
nana--klu tak semperit nana jadi mangsa hehehehehe