Saturday, August 11, 2012

The Expendables 2, Dalam Banyak Versi : Kreatif dan Kalakar Der

Saya tak perasan GSC FB ada buat contest "Buat Gaya The Expendables Dalam Versi Sendiri".
Hadiah GP saya tak sure apa...
Tapi bila tengok gambar-gambar penyertaan yang diterima (yang menang GP) membuatkan saya tergelak sowang2 pagi ni. Kelakar derr tapi kreatif! Saya suka "semangat" untuk menyertai yang dimiliki oleh semua peserta. Walaupun saya baca di komen GSC FB--ada yang mengkritik (agak melampau). Tapi bagi saya tidak semua orang berani mencuba. At least peserta2 ni dah "try", uol mengkritik ada cuba ke buat gaya kreatif "The Expendables 2"... Kalau takde kita duk diam2 jer dan hargai atas usaha orang lain :)
Ni kawan saya punya entri Victor and famili. Sporting! Dari mak ayah, isteri dan anak2 semua pakat2 join sekali. Banyaknya koleksi nerf you Vic, jeles My Anaqi :)
Hahahah, ni cam geng2 pemain paintball jer... yang tak tahan nama2 pelakon. Ah Long, tak der ker?, Hik Hik... Nice :)
Hahahahaha, ni cam geng2 ah long--"Saya bukan ah long, saya mahu tolong!"
Yang ni dah macam citer "The Leverage" kat AXN... hahahaha
Wahhhh, paling tak tahan tengok gambar teraju utama. Poster dah ala2 yang the real "The Expendables 2"....

Tak caya cuba tengok yang real punya poster...
*************
**********
********
******
***
*
*
*
*
*
*
*
*
*
:)

Kreatifkan? Ini yang BEST tentang dunia comper. Masing2 akan menunjukkan "usaha" dan bakat yang ada dalam diri mereka. Saya part bergambar dan mengedit memang tak pandai, saya lebih kepada membuat slogan jer. Minat dan bakat setiap orang memang berbeza, kan? :)

5 comments:

Ezna said...

x reti aiii kretip kretip ni...hehehe...

Mama Zharfan said...

impressive :)

Em's Family said...

victor memang sentiasa dapat full support dari family

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah jangan la kutuk2.. abgi sokongan.. kalau takde buat dok je diam2 makan kit kat haha

Nana said...

gile kreatip hehehe