Beauty Clinic by Cosmoderm | Permulaan Pertama Untuk Transformasi Diri

 Masa saya menyertai Majlis berbuka Puasa Bersama Cosmoderm bulan lepas, saya telah diberikan 2 pass untuk menyertai Bengkel Kecantikan. Yang mana kalau ikutkan nak menyertai bengkel ni kena berbelanja barangan Cosmoderm RM100 ke atas. Saya lak dapat FOC, heheheh. Bengkel ni esklusif sebab dihadiri 8 orang peserta sahaja dan diadakan di Kondo Avenue First USJ 1 Subang Jaya.
 Barangan diatas disediakan oleh pihak penganjur. Untuk sesi pertama kami diajar cara penjagaan muka yang betul-siang, malam dan hujung minggu. Siap buat praktikal mencuci muka menggunakan produk Cosmoderm yang disediakan.
 Lepas tu diajar bersolek. Kali ni solekan tipis dan santai. Tatarias sangat sesuai untuk ke pejabat :)
 Dan paling BESH, ada kelas cara menggayakan tudung agar lebih stylo dan menutup dada.
 Penerangan cara pemakaian tudung oleh Elya (duta Cosmoderm) :)
 Abis kelas, siap dapat sijil penyertaan bengkel kecantikan lagik :)
 Close up sikit sijil dier, hik hik
dan goodies.....dapat juga.

Sekadar menambah ilmu tentang dunia kecantikan dan juga membantu dalam penampilan diri agar lebih berseri. Seronok juga dan paling BESH dapat kenal ramai member baru termasuklah team2 Cosmoderm yang super happening.

Comments

eB said…
musti wajah lebih berseri pasnih kan? :)
Wansteddy Tales said…
haritu wan dpt undangan join jamuan raya anjuran Cosmoderm. xjoin pn. mmg jenis malas nk join event2 ni huhu... tp bengkel kecantikan ni mmg besh. blh dpt ilmu secara langsung :D
Mama Zharfan said…
siyes beshnya kalau dpt join tu...
Ezna said…
cosmoderm ni produk melayu ke?.
ezz- melayu rsnya die punya ceo sampai ke peringkat bawahan melayu, sendayu tinggi kilang die jugak buat
ila suka join tapi nak pg tuela.. huwaaaaaaaaaaaa. banyak gak event blogger yg ila tolak .. sedih tau kak ayu.. dilema org tak teror bawak keta huwaaa

Popular Posts