Berjimba-jimba di True Harmony Spa

 Berspa di sini pertama kalinya dek kerana memenangi voucher spa True Harmony (menang dari J&J). Ramai geng compers yang menang voucher, antaranya my BFF MZ, Zamzarina, Wan my besan dan ramai lagik. Rasanya pakej yang ditawarkan berharga lebih dari 400 hengget.
 Duta True Harmony---Kak Vee, nampak begitu selim melim kat poster ni kan!
 Dalam pakej spa ni selain daripada mengurut seluruh badan (60 minit, rasanya). Ditawarkan juga steam bath, milk bath dan foot spa. Tapi bagi saya urutan die tak leh lawan urutan kat tempat spa esklusif lain yang pernah saya terjah. Not so syioook maa. Lembut sangat :p
 Steam bath die best, berasap-asap bilik tu. Ada satu time tu pehhh panas giler rasa nak baring kat atas lantai. Tapi saya sabaq jer buat sampai 20 minit (sampai diketuk bilik untuk kuar sebenarnya, hahahah). Lepas tu mandi susu. Saya duk pikiaq cam mandi susu yang pernah saya rasa satu masa dulu kat Hotel di Shah Alam. Siap berenang dalam bath tub yang diletakkan susu dan bunga ros. Meleseeeeeeeeeet jangkaanku sama sekali ya. Die kasi tu j&j baby milk bath dan mandi shower lak tu. Ceh, kurang feel mak tau, huhu. Patutlah dowang sponsor voucher spa banyak giler. Ghupanya j&j milk bath sponsor berbotol2 foc. Setakat mandi sabun camni, mandi kat bilik air sendirik pun boleh. Guna bath tub Amani lagik, hahahah.
 Foot spa pun takleh lawan tempat spa yang saya try kat Bangsar (vou mng dari event Nuffnang). Kat sana berkerak kerup tukang urut tu urut siap sental daki2 kat kaki.
 Kat sini rendam jer ngan air garam. Orang spa tu hanya datang untuk lap kaki ngan towel. Huhu.
Kesimpulan: Sib baek free, kalau pakai duit sendiri memang makan hati. Okla, tapi takderlah BEST sangat sampai nak datang balik berkali-kali. Tapi sekali-sekala dapat memanjakan diri, ok gak buang sikit selulit2 kat  badan mana2 yang patot :p

Comments

Falsya said…
dh lama xgie spa..bile la dpt gie nie..facial patut gie tp xgie2 lagi smp org tuh dh kol2 dh..tetibe kemalasan melanda diri..hehe.
kat putrajaya punya ok jugak. tapi aah fot spa dia biasa je
Wan Amira said…
milk bath pakai j&j tak tahan tu.. senyum i berkali kali bace entry u ni.. like u said.. nasib free
Wansteddy Tales said…
kat mana ni besan? kalau tau tempat xsenonoh camni harus diblacklistkan je true harmony ni. cari kat singgahan lain. harap2 xmerasa rugi. kekonon vou rm400 lebih tp nikmatnya tak terasa haha... wan mmg spesis mls nk ke spa.
wan--kat kota damansara :)