Clown Pun Sekarang Dah Berkonsepkan 1 Malaysia :)

1 Malaysia?
Errrrkkk ekceli lebih berpakaian dengan menggunakan corak jalur gemilang Malaysia. Berapa helai bendera agaknya Cik Clown ni gunakan bagi menghasilkan baju sebegini rupa.
Kasut Angry Bird, takleh blah. Comey lak tu, hahahahah.
Cantek gak design baju ni. Boleh buat contoh untuk buat baju anak-anak saya (mana tahu terlibat dengan acara pakaian beragam ke, hik hik). See Amani begitu hepi dapat puppy kuning dari Cik Clown.
Anaqi perut dah buncit dah, hahahahaha. Boleh apply keje buat part time jadi santa clause sempena nak Krismas ni, hahahahaha.
Tata :)

Comments

Mama Zharfan said…
betul ker tu perut anaqi..
Liza Razak said…
clown pun dah patriotik skrg...hehe
ADEEYA said…
Huhuhu sampai bila2 pun takkan dekat dengan clown :/
amana tkut, arirf msti suka