Saturday, September 29, 2012

Kedai Makan dan Serbaguna Ramly Burger!

Semalam malam saya ke Bandar Baru Bangi Seksyen 7.
Pergi fitting baju untuk event malam ni...
Terasa cam artis lak, dapat pakai baju sponsor :)
Keh keh keh
Butik yang saya pergi betul2 bersebelahan dengan kedai Ramly Burger :)
So masa saya BZ meng"fitting"kan diri
My laki dan anak2 bz meng"feed"kan perut memasing.
Kat kedai ni ada jual makanan yang dimasak, ada burger dll.
Dan juga frozen food cam ikan, daging, burger, sos dan macam2 lagi...
Semuanya hasil keluaran Ramly Burger.
Beli segala macam burger termasuk oblong untuk makan malam...
Dan siap beli daging oblong (RM12.60) yang belum dimasak bersama sos black pepper (RM3) untuk dibawa balik.
Yummmmmmmmyyyyy...miziouuuuuuuus
Nanti nak masak oblong bercheese berserta roti kukus bermayonis dan bersayuran rimba
-----------pehhhhhh sikit punya panjang nama menu, hahahah.

3 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hahaha..mmg pnjg nama menu nya tu..
compom sedap ni siap bercheese n bermayonis..
lama dh x mkn oblong..asik mkn Mc'D jerk..huhu..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

caner nk kurus nieeeee... sikit blh?

cheeze maz said...

sedapnya... daging oblong dah ada, tak nak try makan dgn sos cheeze maz. yg mmg serupa dgn sos cheese wedge di KFC. Jangan bimbang, serbuk cheeze maz dibuat dari keju pharmesan rendah lemak.

jemput ke cheezemaz.blogspot.com ada peraduan lagi