Kondo Mewah, Siyes Memang Chantek!

Saya ada event kat sini semalam, pada hari Sabtu 1 September 2012.
Sesat juga nak carik, tapi saya perasan kondo ni sangat dekat dengan Pejabat Metrowealth di Subang Jaya.
Dari luar memang nampak sangat esklusif, even nak masuk punyalah payah nak kena daftar segala-bagai.



Pehh, bila masuk tengok kolam mandi dier kalah kolam mandi kat Holiday Villa di Cherating.
Sangat besar dan chantek!

Gym die nampak sangat selesa dan santai.
Kalaulah saya ada fasiliti macam ni kat umah, confirm takkan sia-siakan (errrrkk)

memang sangat chantek, dengan lif yang lutsinar, lobby yang besar. agak2 berapalah sewa sebulan sebegini ya, kalau membeli agak2 lebih tak 400k? huhu. Paling besh siap ada nurseri lagi untuk ibu-bapa yang bekerja.

Ekceli saya datang ke sini, untuk...
***
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

menyertai "Beauty Clinic"
sangatlah Beshh! nantikan dalam entri saya yang setersunya.

Ok, uolllls nak pergi jumpa member hubby sambil beraya di i0i mall.
Raya kat mall kita hari ni ya :)

Comments

Mama Zharfan said…
memang besh kalau poket tebal..my SIL baru beli condo mewah harga dekat RM1m--kolam pun dh sebijik mcm kat resort--nanti nak bwk anak2 me tumpang mandi ajerlah hehehe
Ezna said…
wow!!! cantiknya condo ni!
woots beauty clinic! condo mewah best nyer