Makan Free di Jom Bali!!!!

Hari tu saya ada join giveaway "Jom Bali" kat FB...
Share jer gambar tu, kalau nasib baik terpilih ler...
So terpilih, so nasib baik ler hehehehe
Jemputan untuk makan 4 orang merangkumi 4 main dishes, 2 side dishes dan 4 drinks :)
Kena makan pulak kat Jom Bali Jalan Genting Lama, yang siyesly saya tak tahu kat mana.
Sesat deh nak sampai kat sana, dekat 1 jam baru jumpa.
Kalau ikutkan dari rumah tak sampai 20 minit pun :(

Cikedaut makanan2 yang kami order di Jom Bali 
Spaghetti ni Afiq yang order.  Saya sebenarnya lagi suka kalau order makanan yang jarang atau tak pernah saya masak. Tapi my Afiq memang hantu spaghetti so terpaksa layan jugak.
Nasi Kebuli antara menjadi hidangan feveret pengunjung Jom Bali.
Saya memang suka, terutama kombinasi nasi dengan ayam goreng berempah :)
Nasi goreng dengan lambchop, yang biasa2 ajer...
Kureng sikit rasa sos blackpepper die. Even lamb yang diberikan rasanya 50% adalah lemak. Adohai, nilah nasib kalau order masakan western.

Side dishes saya, not bad :)
Wantan rasanya ni..
Tauhu bakar--yang ni sedaappppp

Air-airnya pula...
Saya order 2 set ice blended (agak kurang sedap rasanya-mocha dan cappuccino) tapi tea layer ni memang shodappppp. Saya order 2 gelas, menyesal tak order 4 gelas.

Overall, Okla not bad. Makan FOC rezeki yang diberikan perlu kita bersyukur. Iya idak? :)
Makan kenyang sampai anak2 pun dah menjerit JOM BALIKKKKKKKK!!

Comments

Nana said…
apa saje yg free mmg sedap hahaa
tp not bad pon makanan kt sini
Ezna said…
FREE la yg paling best!!!
azzamoro said…
bestnye. mcm mane la saye nak rajin mcm akak masuk contest ni. nak azam la start harini hehe
setya said…
tentu saja terbaik lah karena free.

Popular Posts