Maskot terbaru KFC : Anak Ayam Kuning!!!

Alolololo...
Ni Mak Biq la ni...
Beria suh pakaikan baju anak ayam anak die punye--Yaya!
Si Yaya tu tak sampai setahun, muatlah...

Cuba dipakaikan kepada My Amani..
Dah cam ghupe anak ayam cekci dah :)
Sendat kat perut. 
Amik masa berminit2 jugaklah nak sarungkan costume kat badan Amani.
Punya susah nak suruh Amani pakai baju ayam ni tau...
Siap pujuk ajak makan KFC, baru die nak pakai...
Sebab ianya berbulu...

Tapi yang tak tahan tu bila Anaqi duk perli2 my Amani...
erk sebenarnya cam perli kat saya jer.
"Ni Mummy, nak bawa Amani gi casting jadi maskot KFC yang terbaru ke?"

Marahlah Amani, walaupun die baru 2 tahun...
tapi die paham OK...
Sebab memasing duk gelakkan dier :p
Senyum tapi hambar...
Kena paksa SENYUMMMM tu!
Cantek betul seluar ayam ni... Hehehehe
Kalau pakai betul topi berkepala mak ayam, memang cuns...
Tapi my Amani, memang betul2 tak nak pakai, hahaha

Anak ni walaupun kita rasakan die masih kecil tapi sebenarnya dowang ni pun ada citarasa dalam berpakaian. Kalau memang tak berkenan di hati mereka. Jangan haraplah nak pakai. Macam Amani die memang punyai taste pakaian sendiri. Kalau beli gaun tanpa merujuk kat dier dulu, kalau silap patern dier tak berkenan (jenis nampak ketiak dan beropil2) memang die tak akan nak pakai punya. Ni baru 2 tahun, esok 12 tahun dan 20 tahun lagik banyak demanding dalam pemilihan baju.

Nak buat camana, anak perempuan kite suke melawa :)
Yang sengsara dompet Dedet dierlah, mak dier bereh jer, hahaha.

Comments

Mama Zharfan said…
heheh cutenya amani pakai costume ni :)
Ezna said…
ayam geboo mmg comel....:-)
nmpk dh g,br ni kt fb,.mmg tegelak2 tgknyer..ni kfc klu appoint jd maskot byr mahal nih
alahai cute :)
betul2, w/pun mereka ni kita rasa mcm kecik lg tp dh pandai pilih baju yg mereka suka, Hero eija pun sama cukup demand bab pakaian..