Monday, October 15, 2012

cak cak My Hadiah :)

Rejeki...sentiasa disyukuri :)
Hadiah kontroversi. Saya dapat 4 botol air 100plus.
Tapi kualiti botol ni NOT BAD, anak2 berebut2 nak bawak pergi sekolah.
Hamper KOTEX dari majalah RAPI.
Barangan Sumber Ayu dari FB
Hadiah dari Devi. Kih kih
Ekceli dah lepas tarikh tuntutan masa amik hadiah. tapi PIC kasi jer sebab hadiah ni masih ada lagik. TQ devi :)
Voucher Mc D 300 hengget dari Hitz Fm.
1 karton Nom Nom dari Munchys :)
Hadiah dari Watsin, voucher Adidas RM250
Hadiah dari Permanis :)
Conso SMS Pantene, dapat hamper RM200
t-shirt Adidas yang owesome dari contest Lipton :)
2 beg Kinder Joy yang chantek. Saya antar 2 penyertaan alhamdulillah keduanya dapat. Lucky draw jer ni. Harga beg ni RM200 satu tapi memang tengok kualiti mmg boleh percaya harga dier macam tu. See Amani sangat excited dengan beg Kinder Joy!

eye brow dari Sasa FB...
Cam ler saya ni ber"eyebrow" sangat, kih kih
Nak pakai lipstik pun tak sempat, ngeeeeeeeee

rezeki cash--alhamdulillah MyEg dah masuk 200 hengget dan Lipton 300 hengget--straight simpan, mana tahu nak guna untuk berjoli sakan semasa pergi bercuti nanti. Syukran :)

13 comments:

Merlyn Hasshim said...

wah, banyak dan best.

Ezna said...

hehehe panjang sungguh list u ni.....amboiii amani cekci lar

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahh...murah rezeki!:)

Aishah Megahasz said...

Bestnya hadiah. Hamper Kotex dari Rapi Aishah dapat juga. Tapi tak pi collect lagi. Dah minta adik collectkan dekat Karangkraf.

Mama Zharfan said...

congrats!! beg kindejoy tu me tak pegi collect me request dia courier..harap2 dia akan courierlah cuma tak tau bila..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrr..

mama_umar_maryam said...

gosok2 mate ni bc n3 arini,hahaha,bestt!

yumielufya said...

BANYAK SUNGGOH-SUNGGOH HADIAH MADAM AYU NI..GAMAKNYA RUMAH MADAM NI DIPENUHI HADIAH2 CONTEST LA YE..

kemma said...

syoknya tgk hadiah manyak2 ni kak ayu...

intanloveamir said...

tahniah..bestnyerrr...

intanloveamir said...

tahniah..bestnyerrr...

Devi da Lil' DeviL said...

bestnyer hamper hamper! sukaa :)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

wahbanyaknya hadiah, teruja sungguh tengok...tahniah k...