Cheva! Butik Yang Harus Terjah Bila Ke KWC!

Chantek kat backdrp Cheva Butik ni...
kat KWC heheheh
Dalam banyak2 kedai kat situ saya minat betul masuk ke butik ni..
Kat KWC tu ekceli banyak giler kedai baju...
Siyes cam rasa pegi Pasar Tok Guru kat KB cuma versi bangunan laen sikit jer
Sebab kebanyakan baju yang dijual kat sini harga borong.
Dalam banyak2 kedai saya terjah satu kedai jer iaitu Chiva.
Butik Chiva ni kat Ground Floor KWC
Sebab siyes, saya takde masa nak soping ni pun singgah KWC kes nak gi dating ngan Scha.
see chantek kan...dari Bali rasanya..
harga borong boleh jatuh RM70 tapi kalau beli satu seratus lebih..
Beli borong dalam 5 helai...
Baju kurung ni kalau tak silaplah RM50 hingga RM60 kalau beli borong..
Beli satu tak sure berapa harganya...
baju kaftan chantek2

Yang BESH kat sini, nak beli borong tak semestinya dari barangan yang sama boleh campur tapi kena tanya jurujual dulu mana yang boleh campur..

Saya takdelah beli borong...tapi saya duk jet2 adik yang jual tu dapatlah beli murah walaupun tak dapat harga borong. Cam palazzo biru tu kalau borong harganya jatuh RM35 sehelai tapi saya beli satu jer try jet dapat RM40 lepas tu saya amik blouse panjang kain mmg sedap ada manik cam batu kat jalan raya, hahahah dapat RM40. Okla harga borong pun dier kasi lebih kurang cam tu...

Lepas tu singgah kat satu kedai ni memang "distributor" pakaian Barbie dan Hotwheels ada buat sale..Die tak jual borong tapi beli 3 pakaian dapat kurang 10%, beli 6 barang 20%. Percaya tak shirt Barbie lengan panjang comey semuanya RM10, pyjamas RM30, boxer hotwheels RM8...Saya beli 4 barang kat sini belanja RM54 jer....

Kalau orang berniaga memang suka terjah kat sini. Tapi kalau tak berniaga boleh gak terjah beli pakat2 ngan sedara atau kengkawan. Memang puas hati dengan harga berbaloi dan chantek rekaannya. Saya smemang nak terjah lagik ni tapi kali ni nak kena datang bawak rombongan Cik Kiah! Hahahaha

Comments

Falsya said…
kalau nak gie sana kene hangkut kawan2 kan..kalau borong dpt murah..tp baju kurung tuh murah gile 50hengget sepasang kalau borong..
Mama Zharfan said…
beshnya shopping2 :)

Popular Posts