GLAM LELAKI COVER DEPAN Aaron Aziz | Hmmm Cik Somo Menang Tali Leher

Mr Hot kat muka depan Glam Lelaki..
Dalam isu 20 Most Stylist 2012...
Ramailah artis yang budget kacak dalam isu Glam kali ni..
Saya beli bukan sebab muka Aaron sebagai muka depan, apatah lah lagi ciyer pasal lelaki yang dikategorikan sebagai Most Stylist 2012 oleh Majalah Glam...

Saya beli sebabnya.....

Surat pilihan my Encik Somi kat dalam isu GLAM LELAKI bulan Nov...
Dapat tali leher...kalau dapat kasut atau jam kan besttt...
Sebab my Encik Somi kerjanya tak perlu pakai smart sangat - pakai jeans ngan t-shirt jer. Janji kasut kena pakai safety boot, keje kat situ gitulah....

Comments

Wan Amira said…
samalh kite, suami saya pun enggak pakai tie ke pejabat