Jumpa Rozita Che Wan a.k.a Cik Ta Yang Gorjes

Hari tu kan...Saya dapat invitation minum petang bersama Cik Ta...
Excited jugak, sebab Hi Tea berlangsung di Menara KL..esklusif gitew
Nak sampai ke tempat kejadian, saya sesat hokeh...
Stress jer sebab sampai majlis dah bermula..
Tapi OKlah sebabnya ianya private function, memang seronoklah berjimba2 dengan mereka2 yang datang :) walaupun sampai lambat, hahahah.
Makanan yang disediakan untuk pakej Hi Tea, oklah not bad...
Tak banyak pilihan dari segi makanan berat tapi kuih muih kek, memang pelbagai jenis :)
Kek yang shodap....
Selebet betul saya...
dari opis terus terjah sini tu yang nampak serabai giler..
Tapi Cik Ta memang maintain cuns senantiasa..
Ya deh..kita gather2...
Bersama dengan editor Harmoni yang sangat suwittt...
Kenal Ira kat sini...Ahem, Ira ni katanya selalu terjah blog saya...
Heheheheh....Comey jer Ira ni, saya suker giler tudung Radiusite pink kaler tuuu...
Orang kuat di dapur bersama Cik Ta...
Ooo hokeh saya yang pendek bersama Cik Ta yang tinggi lampai..
Overall, sangat besttt sebab saya tengok Cik Ta walaupun muka cam ala2 sombong tapi sangat peramah u. Saya lak jadi pendiam kat situ. Macam2 we all story mory, betullah kata orang tak kenal maka tak chenta...Sekarang dah kenal sikit2 ngan Cik Ta rasanya beliau antara artis yang saya jumpa tak sombong. I like..........
Goodies lerrrrrrr....
Paling besh dapat majalah Harmoni yang latest :)

pssssssst: Sibuk berperang dengan keroje la ni........Blog pun rasa malas nak hapdet, huhu,

Comments

Mama Zharfan said…
cik ta memang jelita & frenly :)
Ezna said…
cik ta orang utara. Orang utara memang peramah.....
Wan Amira said…
dengar cerite dari u and suzi and my neighbor yang work closely with cik ta, semua cakap bende yang sama, she is friendly
yumielufya said…
terkenang kat cik ta...baik orgnya!dan teringin nk jmpa lg..wahhh kak Ayu pun cntik bergaya gak ni..mnglahkn cik ta..
cikta ni mmg cantek keras!hehehe,wpon baju die x buke2 tp ttp nmpk sexy curve kan ;p
Nana said…
mmg lawa dia ni