Nabila Huda Bersama Johan...| Random Pic Dihujung Minggu, Mak BZ Berkenduri!



Saya terjumpa dowang masa gi jejalan kat Cathay last week...
Ada tour ASK kalau tak silap, ramai gaklah artis yang turun..
Tapi saya takdelah excited bebenor nak menunggu, hahaha
Cuma bila kelibat Nabila kuar ke pentas dengan cara gila2..
Nampak menarik jugaklah apatah lagi Johan pun ada...

Ni couple sensasi of the year ni..
Secocok ke? Oklah...kot...
Pagi2 dah buat gossip, hahahah

Tapi bila tengok Johan pakai baju ijau seluar merah--ni pesen colour block punya style, berani mati main warna--cam lawa gak cuma rasanya tak semua org sesuai pakai cam tu. Kalau my laki pakai macam ni, saya akan buat2 tak kenal dan jalan pun rasa nak jauh2, hahahaha. Tapi bila artis jer pakai apapun kaler pun nampak sesuai...kan...

Anyway saya suka dress Nabila, kaler biru tua tu sangat sesuai dengan paten gaun dan juga aksesori spek hitam..erkkk pakai spek hitam dlm sopping mall, ni gaya tak ikut tempat dan acara ni, hahahahah...

opss...gossip lagik...erkk..
Oklah saya nak siap2 nak gi kenduri korban dan juga kenduri kahwin...
cau air cincau*

Comments

Ezna said…
colour block me takut nak cuba...hehehe
Mama Zharfan said…
artis ok jer pakai kaler2 apa pun heheh
Nana said…
eh saya ada time ni hehe
masa tu br abes tgk wayang
masa gamba ni ayu snap
saya kt belakang
amek gambar ngan artis hahaa