Now We're Even

Ni adalah Tol Batu 3, Federal Highway... Pagi Sabtu lepas, dari arah KL menghala ke Klang...
Ni adalah my dugong... Betul2 lepas tol... Bukan berenti buat site visit, jauh lagi nak makan angin....
 Lebey kurang sejam kemudian Cik Kiah datang ngan XO....
 Benda pertama dia cakap "Ha... Kan saya dah cakap..."
Siap bawak askar2 lagi... Apa? Korang ingat ada kenduri ke pesta? Suka ek korang... Mekasih tolong dedet yg sememangnya dah lewat masuk site. My dugong 'kaput' sebab abis minyak miahahaha... Jangan hepi sangat Mi, now we're even --> http://ayuarjuna.blogspot.com/2011/01/bila-diri-diduga-dek-keretaku-menjadi.html

Hermit

Comments

Mama Zharfan said…
hehehe abis minyak ker ;)
hihi..meter minyak rosak ke mmg tak perasan
Hermit said…
@Mama Amana&Arief,

Meter tak rosak, cik kiah pun dah perasan malam sebelumnya & told me, tapi i sombong bongkak takmoh dengor, pagi tu ingat nak isi tapi stretch too far so kaput ler tengah jalan... kehkeh..
Ezna said…
me mmg panik kalau meter minyak nk dekat merah. me terus akan isi minyak....

Popular Posts