Friday, October 19, 2012

Perabihkan Voucher Makan Disaat Akhir :)

Hari tu saya ada menang voucher makan Hi-Tea di Holiday Villa, Subang Jaya.
Duk tertangguh nak pergi dengan tnc boleh guna di hujung minggu. Memang kelam-kabut. Paling sadis voucher hanyalah untuk 2 orang semata-mata. So, anak yang terpilih untuk menyertai haruslah yang FOC--My Amani dan Afiq :)
Sangat very demanding ini budak, macam-macam die nak, lepa stu tak nak makan.
Afiq yang sopan bersama trademark "peace'-nyer
Dedet kalau pergi Buffet die biasanya amik sikit2--takdelah beria makan macam saya. Alasan beliau lagi banyak pilihan makanan lagi tak tahu nak makan apa. Lainlak kalau dibandingkan dengan saya "lagi banyak makanan didepan mata, lagi tinggi nafsu nak makan apa yang ada"...
Kih Kih...

Yang peliknya kitaorang dapat voucher Hi-Tea tapi hidangan yang disediakan makan untuk makan tengahari. Memang besh dan banyak gilerrrrrrrrrrrrr.
Ni lah anak dara saya yang memang gemar bergaya dimana sahaja :p
See makanan di merata-rata...
Ni feveret port Amani...dessert, die suka amik cake tapi tak nak makan. Lepas tu yang jadi mangsa "emak" dier jugakkan :)
So saper berminat nak makan kat sini boleh skodeng  harga seperti gambar yang tertera.

Saya memang puas hati makan kat sini sebab ianya sedap dan FREE!!!
*Hehehehe*

7 comments:

Falsya said...

bestkan kalau dpt makan gitu..nape nangis Amani tuh?..;)

Ezna said...

free yg jadi sedap tuh!!!!

Norliza Nordin said...

waahhh bestnyee... mmg lg best sebab freee..! hehehe

so cmne leh dpat voucher ni ye.. :)

Wan Amira said...

amani adalah sangat comel!! di mana saje, gaya seorang artis tetap ade hehee.. banyak betul makanan!! holiday villa ni dekat jalan ampang tu yer?

Wan Amira said...

ok fine.. tak nampak u dah tulis subang jaya :p

Nana said...

wahh beznye makan free

Mama Zharfan said...

siyes besh!