Zinger Double Down dan Mini Cooper

Terpengaruh ngan iklan TV ekceli plus memang mulut teringin nak rasa "Best sangat ke Zinger Double Down?" esklusif dari KFC. Terus tanpa rasa bersalah dengan keadaan berat badan terus menerjah KFC TTDI baru2 ni. Semata2 nak merasai kenikmatan Zinger burger yang terbaru... dan siyes memang burger kali ni memenuhi citarasa anak tekak saya. Sedapppppppp giler!!

Nak kata burger tak juga, sebab die takde roti dan sayur--cuma ada ayam die buat ala2 roti burger, mayonis dan cheeeeeeeeeeeeeeese. Cam meratah ayam saja2 :) Cuma ayam ni takde tulang, isi jer.

Takdelah besar sangat, tapi saiz muatan perut saya sudah cukup memadai :)

Meleleh cheese, meleleh air liuq... erkkkkk
nom nom nom nom
 Beli Zinger atau sebarang hidangan ayam kat KFC boleh beli kereta Mini Cooper. Kalau beli 6 bijik satu kete jatuh harga RM5, beli satu2 harga kete ni RM7 hengget lebih rasa... So, peminat koleksi model2 kereta bolehlah beli. My anaks memang suka-dowang kan memang pengumpul keta Hotwheels yang tegar, yang gegar pokai duit mak pak dowang, hik hik :)

Comments

hihi.. igt nk burger je tetiba kene beli keta hihi
Wan Amira said…
nak rasa double down ni, tapi rasa bersalah pabila melihatkan minyak dan kolestrol yang akan dikumpul :p
Mama Zharfan said…
waaa terasa nak beli ari ni gak heheheh
mama tisya said…
tk try lg nmpk mcm best tgk cheese meleleh2222
QUEEN of Heart said…
aduhhh, incik hubby mesti g beli ni, nak beli keta tu punye pasal
Ezna said…
makhaihhhh ayam semua....kalau me makan nanti me jadi macam belon gak nih....haizzz....
aritu makan kurenglah. mcm makan lemak ayam + isi jer. mkn kat the mall. ke...KFC kat the mall x sedap? sbb slalu mkn zinger ok jer.

Popular Posts