Hadiah Yang Dapat Sebelum Saya Pergi Bercuti, Ewah

Hapdet laju2 ni..
Sebab dah pukul 2 pagi..
Duk gigih depan PC lagi ni..
Esok saya nak bertolak ke Bukit Merah, balik sini terus terbang jauh nun,
Ok saya nak hapdet hadiah kecil-kecilan yang saya menangi sejak akhir ini :)
Cash lima ratus dari Mister Potato (anjuran bersama Metro)
Menang perfume ni dari Glam nama adik :)
Ni botol ke-3 brang Anna saya dapat, alhamdulillah
Voucher 100 hengget Giant, contest Sofy..
KAsut Lewre yang katanya berharga RM199 dari majalah Eh!
Hamper TOP nilaian 100 hengget
voucher old town coffee yang macam2 TnC dari peraduan SMS Sunquick
Contest Redbull :)
Hamper 100 hengget , Conso Carrie Junior
Voucher 100 hengget dari Fontera :)

Syukran....
Akan usaha lebih gigih lagi lepas ni...Gambate!

Comments

Wan Amira said…
kagum, 1000 kali kagum.. congrats ayu!! hadiah cash is the best.. sedap sikit nak cuti2
Nazayiena said…
Wah murah rezeki ayu sbb rajin join contest,tahniah....
Ezna said…
cuti2 ni cash mengalir macam air terjun. hehehe :-)
liza♥aufa said…
murahnya rezeki akak :)
congrats kak... terrer btol akak ni setiap minggu mesti mnang hadiah... :) saya baru berjinak2 nak main contest nih.. hikhikhik
Nad @ MamaZN said…
Congrats kak ayu...!
cash tue banyak tueeeeee nak jalan2 mmg diperlukan hihi
tgh bygkan , sis mesti simpan stok2 hadiah kt garage kan? mcm citer omputih yg saya tgk kt tv tuh,heheh
(sy mood tgh sedih)
azzamoro said…
Akak, kite jeleS hehe

Popular Posts