Parenting Workshop Bersama MWW

Hari tu sempat join satu Parenting Workshp anjuran MWW..
Bertempat di Kids & Gym so saya hanya bawa my Akid jer ..sebab die selalu over & enjoy dalam bermain..
Bila anak sibuk bermain ibu2 akan BZ dengar talk...
Mula dengan ceramah pasal pemakanan dari Puan Azah..
Banyak info menarik kat situ terutama bila beliau ada menyebut tentang "pinggan sihat" untuk anak..

 Ada demo buat smoothies dari Chef Andri...
Campur jer buah-buahan anda suka, lepas tu kisar dan minum--jangan tambah gula..
Playground yang sedang2 besar...
Cam Oklah untuk Akid tapi kalau untuk Anaqi cam tak sesuai dah :p
 Me dengan Puan Azah...
Memang kenal agak rapat dengan Puan Azah ni sebab kitaorang terlibat dengan rancangan Chef Cilik Musim 1.
 Kat sini taraf2 umur Amani jer yang sesuai tapi my Akid terjoin jugak, adoihai..

 Saya paling suka dengar talk dari Mrs Ruth Liew...
Bagus, padat dan banyak manfaat..
Rasa banyak saya perlu perbaiki untuk menjadi ibu yang baik...
 Makan time....
Siyes semua jenis bahan berkhasiat...huhu
Goodies...........

Penat sangat kebelakangan ni...
Banyak sangat kerja...
So, bila balik umah memang boleh masak selebihnya memang saya rasa nak baring2 jer...
Rasa nak pergi bercuti takde jugak...
Rasa nak tido jer, hahahahahahah

Comments

Mama Zharfan said…
tabik sbb u rajin attend event :)
CikLily Putih said…
ayu, klu gamba tu besar sket cantik tau...
lagi clear tenGok tau

sket tips..
Ezna said…
rajinnya u attend event. me 'M' hehehe :-)
Sherry said…
ehehe.. nice la.. I no join coz son ada class.

next time got nice event let me knwo ya.. hhe..
Sherry said…
you are one of winners Audrey ya.. so check here http://thatblog4me.blogspot.com/2012/12/audrey-queen-of-day-photos.html

hehe.. I did blog it

Popular Posts