Penangan Detox!

Hujung minggu biasanya ligat jer saya nak berjalan..
Tapi siyesly, 2-3 bulan ni saya lebih suka memerap diri kat umah...
Anak pula terutama Anaqi, setiap kali hujung minggu lepas mandi terus pakai baju untuk gi jejalan..
Lepas tu buat muka sardin sebab saya kata "Mummy malas nak kuar umah"..
Layan Astro jerlah ya...

So, tengahari tadi sebelum Dedet sampai umah, singgah Carrefour dan Giant kat KD..
Anaqi pesan suh belikan ayam sekor...
Beria die nak marinade ayam dan nak test dalam ketuhar saya menang (semalam baru sampai)

Saya pulak "fellow on duty" hari ni...
Sangatlah malas melepak di mahallah hari ni..
Lagi-lagi saya try minum DETOX plum jenama apa ntah...

Pehhhhh....
masuk jam 6 tadi 3 kali saya menemui Dr. Tan...
Memang rasa ringgan jer tubuh...
First time try minuman DETOX ni...
Tak tahu apa kesan sampingan selain daripada kekerapan jumpa Dr. Tan...
Cuma tadi saya rasa malas,pening kepala dan badan rasa berat..lepas berdetox, OKlah pulak

Banyak sangat toksik dalam badan perlu dinyahkan...
Selain daripada nak rawat kulit agar lebih mulus...ecececcece..

Adoi, sakit perut balik...
Letih jumpa Dr. Tan....huhu

Comments

yumielufya said…
wah...masak Ayam dgn ketuhar baru menang tu..tahniah ya menang lagi...hebat betul Madam Ayu kita ni..
Adoii..malasnye kalau kena kerap jumpa Dr Tan...
tp kalau ianya mmg elok utk buang toksin..ok la tu..
Mama Zharfan284 said…
mana pic oven tu hehehe

Popular Posts