Monday, November 19, 2012

Rumah Terbuka Rohisham Mamat "Raikan Bersama Shaheizy Sam"

Saya memang dah block siap tarikh ni - 18 Nov 2012...
Sebulan lebih saya duk berzikir kat tepi telinga Dedet "Balik Sabah kita gi open house Suzz..."
Nak pendekkan citer balik Sabah, saya dah cam terkompius-kompius tarikh sebenar event, hahaha...
Mujur ada FB, ada kengkawan yang hapdet dan Suzz juga invite tru FB...
 Glamer betul nama Rohisham pada 18 Nov, hahahaha
Ala-ala dah jadi comper tegar sekarang...
Redho ya bang nak buat camana angkara hobi bini memasing...redhooo jer :)
Hahahahaha
 Saya suka gambar ni walaupun semuanya tak tengok kamera...
Cam candid tapi sebenarnya tidak ya...
Banyak sangat kamera yang nak amik gambar...
Akid dan Anaqi bersama maskot jajan kegemaran dowang...

Ohhh ya saya begitu energetik menjoinkan diri dalam 2 acara yang dibuka untuk kaum-kaum ibu sertai. Walaupun semangat menyertai, saya KALAH dengan gembiranya. Hahaha... Janji join for suka-suka, my Akid duk bebel kat saya "Mummy main games semuanya kalah, aperlah"... Ceh...
"US"
Gambar wajib kami berempat haruslah ada...
Puas menarik dowang2 ni since my BFF ni semuanya selebriti on that day...
Dah bersusun berempat kat depan...
Jurugambar sorang pun takde...
Seb baek ada Dyat, dier tolong amikkan gambar...
Hehehehehehe
Heran memang pelik tapi itu adalah kenyataannya...
Yang datang event ni, rasanya 40% saya pernah jumpa dan kenal rapat...
Yang lelain kami rapat di FB jer...
Tapi bila jumpa---kenalkan diri...
Memang borak sakan cam kenal lama dah...
Tanpa mengira umur, pangkat dan tahap Otai memasing kami semua serasi bersama...
Yang tak tahan tu, setiap kali borak isu "contest" menjadi pokok pangkal...
Saya dapat banyak souvenir dari rakan-rakan...
Dapat contest form banyak jugak...
2 beg penuh dengan contest form---------fengsan :)
Dan anak2 saya memang peminat Sam...
Terutama Anaqi, suka benar dier tengok Sam main watak jahat dalam KL Drift 2...
Anaqi siap tercakap depan Sam "Abang ni tengok kat luar lagi nampak hensem dari TV lah..."
Sam senyum jer... "Iskhh mana ada hensem, biasa2 jer dik"

Ok, masa tu saya dah menyorok kat belakang cawan Mamee gergasi kat situ, hahaha
Anyway Suzz, tq tq sudi jemput saya dan famili, kalau tak jemput pun saya datang jugak, hahahaha. 
Rakan-rakan yang sudi hadir ke majlis (gather-gather) dan semuanya lah ya...

Erkkk...ni macam ucapan tuan rumah pulak, lebih kuah dari sudu :p
Next year kita gather lagi ya... :)

9 comments:

Wan Amira said...

i tak boleh lupe masa kite ambik gambar berempat tu.. siap dah posing, last2 baru perasan "eh mane camera" hahahaha

Mama Zharfan said...

tq sbbb datang!!!!!!!!!!!! heheh kelakar sungguh komen mira tu hehhhe

Falsya said...

wahhhh bestnyeee..nana pun gie jugak..untungnye dpt jmp sam..hhehe

juelee said...

bestnyeeee.. eh kak yu, grup comper kat FB dah tutup eh? ada grup baru ke skang?

CikLily Putih said...

comel plak tGk Sam ni la

Ezna said...

kelakar n3 u ni :-)

Nana said...

meriah!!
Mmg ensem kan kat luar hahaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah meriah sungguh..
srnok la anak2 dpt jumpa Sam ye..

Ayu Zarina said...

wowww...sangat besttt!!! meriah