Si Giler Kasut

Saya memang giler kat kasut selain daripada giler pada handbag!
Tapi jenis beli yang murah2 dan praktikal..
Ni beli kat kedai Walk In, lelong sepasang 20 hengget jer..

Suka yang biru tu selesa giler pakai :)

Uolls giler tak kat kasut..
Errr berapa banyak perkataan "giler" dahhh

Yang tak giler,

Comments

yeeee...dulu sy mmg pencinta kasut. pantang ade sale mesti beli lebih dr sepasang. lps tu kasut sumer sy smpan kat bonet kereta. one day...kereta sy hilang kena curik..habis sumer kasut sy yg glam tu...huhu.. dah laaa hilang kereta, hilang kasut lg.. :( skrg dh jarang beli kasut since sy dh xkeje opis, keje dr umah aje... huhuhu
Wan Amira said…
i pakai kasut sangat lasak, tapi i limit myself dari pakai kasut sebab tak de space nak letak :p biru tu cantik
kak ayuuuu
anak2 kat muka depan drypesss club